“`html
دستور تهیه سالاد خرچنگ
آشنا شدن با غذاهای کشورهای مختلف این مزیت را دارد که شما با طعمهای آن کشور آشنا میشوید و وقتی به آنجا میروید، میدانید چه غذاهایی را انتخاب کنید. به خاطر نزدیکی جام جهانی، تصمیم گرفتیم چند غذای معروف روسیه، مثل سالاد خرچنگ، را به شما معرفی کنیم.
در این سالاد میتوانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید. تنها نکته مهم در تهیه این سالاد، چگونگی مزهدار کردن و استفاده از گوشت خرچنگ است. اگر این کار را یاد بگیرید، بقیه مواد سالاد به انتخاب شما میتواند متنوع باشد. خرچنگ از خانواده حیوانات سختپوست است.
بدن این جانداران با پوستی سخت پوشانده شده و شکم آنها در زیر این پوست قرار دارد. خرچنگها همهچیزخوارند و از جلبکها، نرمتنان، کرمها، سایر سختپوستان، قارچها و حتی باکتریها تغذیه میکنند. طبق عقاید اسلامی، گوشت خرچنگ به دلیل نداشتن فلس و به خاطر اینکه یک جاندار دریایی است، حرام است. اما استفاده از آن بستگی به باورها و سلیقه هر کس دارد.
برخی از کتابها اشاره کردهاند که گوشت خرچنگ برای درمان سرطان بسیار مفید است، به شرطی که بهخوبی پخته و کباب شود. همچنین گفته میشود که پوست خرچنگ دارای خاصیت جوانکنندگی است و میتوان مکمل غذایی گلوکزامین را از آن تهیه کرد. چند سالاد دیگر از سایت ما شامل سالاد روسی، سالاد مرغ و نودل، سالاد مرغ و سیبزمینی، سالاد هفت لایه و سالاد انار هستند.
مواد لازم :
خرچنگ : 1 عدد
سس مایونز : 1/2 فنجان
کرفس خرد شده : 1/2 فنجان
پاپریکا : 1/2 قاشق چای خوری
آبلیمو : 1/2 قاشق چای خوری
نمک : 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 1/4 قاشق چای خوری
مراحل تهیه :
گام 1: ابتدا گوشت خرچنگ را از پوستش جدا کنید.
گام 2: سپس این گوشت را با مقداری نمک، فلفل و آبلیمو طعمدار کنید و به مدت 30 دقیقه بگذارید تا مزهها به خورد آن برود.
گام 3: کمی از گوشت را تفت دهید تا پخته و نرم شود.
گام 4: سپس کرفسها را خرد کرده و در یک ظرف بریزید.
گام 5: سس مایونز، نمک، آبلیمو، فلفل و پاپریکا را خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست بیاید.
گام 6: سپس گوشتهای تفت داده شده را به کرفس اضافه کنید.
گام 7: در نهایت سس تهیه شده را به سالاد اضافه کنید.
گام 8: در این سالاد میتوانید از هر نوع سبزیجات دیگری که دوست دارید هم استفاده کنید. در عکسها میتوانید مواد مختلفی که به کار رفته را ببینید.
منبع : غذالند