بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سالاد لوبیا سفید (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه سالاد لوبیا سفید

سالاد یکی از وعده‌های غذایی محبوب است که می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سبک باشد. شما می‌توانید سالادها را با انواع حبوبات و مغزیجات درست کنید. یکی از این سالادها، سالاد لوبیا سفید است که در اینجا طرز تهیه آن را برای شما می‌گوییم.

این سالاد رژیمی با لوبیا سفید، خیلی سالم، آسان و خوشمزه است. سالاد لوبیا سفید را می‌توانید در مهمانی‌ها، جشن‌ها و تولدها به‌جای سالادهای معمولی سرو کنید و تنوعی به سفره‌تان ببخشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سیر 1 حبه خرد شده
آب لیمو 1 عدد کوچک؛ حدود 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
لوبیا سفید پخته و آبکشی شده (حدود 3 پیمانه پخته شده)
خیار 2 عدد، برش حلقه‌ای
تربچه 3-5 عدد
شوید تازه (21 گرم)، ساقه‌ها برداشته و ریز خرد شده
پیازچه 2 عدد، قسمت‌های سبز و سفید نازک برش داده شود

دستور تهیه سالاد لوبیا سفید و سس مخصوص :

در یک کاسه کوچک، سیر، آب لیمو، روغن، خردل، نمک و فلفل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این مخلوط را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید و در این مدت سایر مواد را آماده کنید. آب لیمو طعم تند سیر خام را کاهش می‌دهد.

حالا لوبیا، خیار، تربچه، شوید و پیاز سبز را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. سپس سس را به کاسه اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. در صورت نیاز، مقدار بیشتری نمک و فلفل اضافه کنید.

برای سرو: می‌توانید بلافاصله سالاد را سرو کنید یا برای 15 تا 30 دقیقه قبل از سرو‌، در یخچال بگذارید تا طعم‌ها بهتر با هم ترکیب شوند.

نکات مهم :

این سالاد را می‌توانید تا 5 روز در یخچال نگه دارید.
می‌توانید این سالاد را با نخود هم تهیه کنید.
روغن را با 2 قاشق غذاخوری ارده جایگزین کنید تا طعمی متفاوت (اما هنوز هم خوشمزه!) داشته باشید. بسته به غلظت ارده، ممکن است نیاز باشد 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب به سس اضافه کنید تا رقیق شود.

منبع : وی جی ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل