بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سالاد مدیترانه ای خوشمزه و رژیمی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه سالاد مدیترانه‌ای خوشمزه و رژیمی

سالاد مدیترانه‌ای یک سالاد سبک و خوشمزه است که از مواد تازه و مغذی درست می‌شود. این سالاد برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است. علاوه بر طعم عالی، این سالاد بسیار سالم هم هست. مواد تشکیل‌دهنده‌ی آن سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند و منبع خوبی از فیبر هم به حساب می‌آید.

سالاد مدیترانه‌ای می‌تواند به‌عنوان یک وعده غذایی کامل یا به‌عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو شود. می‌توانید این سالاد را به‌راحتی در خانه تهیه کنید یا از بیرون سفارش دهید.

یک نکته مهم: هنگام مصرف کاهو و سبزیجات دیگر، تا جایی که ممکن است از چاقو استفاده نکنید چون این کار باعث می‌شود سبزیجات زودتر کدر و تیره شوند.

مواد لازم برای سالاد مدیترانه‌ای:

کاهو فرانسوی ۱۵۰ گرم
گوجه گیلاسی ۴ عدد
پنیر سفید ۷۵ گرم

برای تهیه سس سالاد:

روغن زیتون ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
آب نصف یک لیموترش
رب انار یک قاشق سوپ‌خوری
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری

دستور تهیه سالاد مدیترانه‌ای با کاهو فرانسوی و پنیر

کاهوها را به‌خوبی با آب و سرکه بشویید و سپس آبکشی کنید. بعد با دستمال یا حوله تمیز خشک کنید و بدون استفاده از چاقو، با دست خود به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

گوجه گیلاسی‌ها را از وسط نصف کنید.

مواد سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

پنیر را به شکل مکعبی کوچک برش دهید و روی کاهو و گوجه بریزید و سپس سس را روی آن اضافه کنید.

هر پورسیون دارای ۱۸۱ کیلوکالری است.

نکات کوچک و سودمند:

  1. می‌توانید در تهیه این سالاد از فلفل قرمز و در صورت تمایل از پیاز قرمز هم استفاده کنید.
  2. استفاده از شوید هم توصیه می‌شود.

تهیه و ترجمه مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل