“`html
روش تهیه ساندویچ کراکف با طعمی عالی
ساندویچ کراکف یکی از ساندویچهای خوشمزه و محبوب است که انواع مختلفی دارد. این ساندویچ علاوه بر طعم لذیذ، دستور پخت سادهای هم دارد که یکی از نقاط قوتش به شمار میرود. در اینجا روش تهیه ساندویچ کراکف را به شما آموزش میدهیم. سوسیس کراکف از گوشت گوساله، پیاز، ادویهجات و کمی پنیر تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ کراکف:
- ۴ عدد سوسیس کراکف
- ۲ عدد نان ساندویچی
- ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۱ عدد فلفل دلمهای بزرگ
- ۱۰۰ گرم قارچ
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه ساندویچ کراکف:
ابتدا سوسیسهای کراکف را در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود.
پیاز و فلفل دلمهای را خرد کرده و در کره تفت دهید تا نرم شوند.
قارچها را به صورت ورقهای برش دهید و به مخلوط پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید.
نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا قارچها آب خود را پس دهند.
نانهای ساندویچی را از وسط نصف کنید.
داخل هر نان یک لایه سوسیس، یک لایه مخلوط مواد و یک لایه پنیر پیتزا قرار دهید.
سپس ساندویچها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود و کمی طلایی شود.
ساندویچهای کراکف را داغ سرو کنید.
نکات تکمیلی:
میتوانید از انواع مختلف پنیر برای تهیه ساندویچ کراکف استفاده کنید.
اگر دوست دارید ساندویچ شما طعم تندتری داشته باشد، میتوانید کمی فلفل قرمز به مخلوط اضافه کنید.
همچنین میتوانید ساندویچ کراکف را به صورت گریل شده تهیه کنید. برای این کار، ساندویچها را با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی گریل قرار دهید تا پنیر آب شود و طلایی شود.