“`html
دستور تهیه سس سوپریم ساده و خوشمزه
برای درست کردن سس سوپریم، به آرد، کره، آب گوشت و زرده تخممرغ نیاز دارید. به سلیقه خودتان میتوانید کمی آبلیمو و قارچ خرد شده هم به آن اضافه کنید. همچنین میتوانید به جای آب گوشت، از عصاره مرغ یا آب مرغ استفاده کنید. برای تهیه سس سوپریم با عصاره مرغ، مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا کمی خامه را بهصورت بنماری گرم کنید؛ مراقب باشید که خامه نجوشد و فقط کمی نرم شود. در یک تابه، کره را ذوب کنید و آرد سفید را به آن اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا آرد گلولهگلوله نشود. وقتی که آرد کمی تفت داده شد و رنگ کره تغییر کرد، عصاره مرغ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که با حرارت کم کمی بجوشد.
سس را به خوبی هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی حجم آن به یک سوم حجم اولیه رسید، ادویه، خامه و کمی آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
دستور تهیه سس سوپریم فرانسوی و بسیار خوشمزه در منزل
این سس یکی از شاخههای سس ولوته است. سس ولوته یکی از سسهای سنتی و پایهای در آشپزی فرانسوی به شمار میرود و یکی از ۵ سس اصلی در این آشپزی است.
برای تهیه ولوته، باید مقداری عصاره گوشت، مرغ یا ماهی را با کره، آرد و نمک و فلفل مخلوط کنید. این سس معمولاً با غذاهای دریایی سرو میشود.
مواد لازم :
آب گوشت: 2 پیمانه (400 میلیلیتر)
کره: 100 گرم
آرد گندم: 2 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ: 2 عدد
خامه: 100 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سفید: به مقدار لازم
مراحل تهیه :
گام 1: کره را آبکرده و با آرد تفت دهید.
گام 2: آرد را تا جایی تفت دهید که بوی خامی آن گرفته شود و تغییر رنگ ندهد.
گام 3: حرارت را کم کنید و به آرامی آب گوشت را اضافه کنید.
گام 4: آب گوشت را کمکم اضافه کنید؛ ابتدا مقداری بریزید و هم بزنید و بعد از ترکیب شدن، دفعات بعدی را اضافه کنید.
گام 5: هم بزنید تا سس یکنواخت شود و گلولههای آرد در آن دیده نشود.
گام 6: زرده تخممرغ را با کمی نمک خوب هم بزنید تا بافت آن باز شود.
گام 7: سپس آن را به آرامی به سس اضافه کنید.
گام 8: ادامه دهید به هم زدن و بعد از اینکه مخلوط ۱ تا ۲ جوش خورد، نمک و فلفل سفید را به آن اضافه کنید.
گام 9: غلظت سس را تست کنید؛ اگر به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید.
گام 10: در نهایت، سس را کنار بگذارید و خامه را به آن اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید.
گام 11: بگذارید کمی از حرارت بیفتد و سپس سرو کنید.