بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سس پیتزای رستورانی خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه سس پیتزای خوشمزه

این سس برای تهیه پیتزا بسیار مهم است و باعث می‌شود که پیتزای خانگی شما خوشمزه‌تر شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
گوجه فرنگی 6 عدد متوسط
سس گوجه به مقدار لازم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
ریحان 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
پونه خشک شده نصف قاشق چایخوری
قند نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم

دستور تهیه سس پیتزا در منزل

مرحله اول
برای تهیه سس، ابتدا گوجه فرنگی‌ها را شسته و سپس با رنده ریز رنده کنید. ریحان‌ها را نیز بشویید و پس از خشک کردن، ریز خرد کنید.

مرحله دوم
سیرها را پوست کنده و خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله سوم
بعد از اینکه سیر طلایی شد، سس گوجه و گوجه فرنگی رنده شده را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس، شکر، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پونه کوهی را نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم
اگر دوست دارید سس شما تندتر باشد، می‌توانید مقداری فلفل قرمز بیشتری اضافه کنید و در صورت تمایل، کمی پودر زنجبیل و سیر نیز به آن بیفزایید. حالا همه مواد را خوب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.

مرحله پنجم
زمانی که سس شروع به جوشیدن کرد و به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. بهتر است هر بار این سس را تازه تهیه کنید تا بهترین کیفیت را داشته باشد.

نحوه نگهداری سس پیتزا

اگر مقدار کمی سس درست کردید و می‌خواهید بلافاصله از آن استفاده کنید، می‌توانید آن را در یخچال نگهداری کنید. ولی اگر سس زیادی تهیه کرده‌اید و می‌خواهید برای مدت طولانی نگه‌دارید، بهتر است آن را منجمد کنید تا تازه بماند.

ادویه مناسب برای سس پیتزا

برای این سس می‌توانید از ادویه‌های مختلفی استفاده کنید، مانند نمک و فلفل سیاه. همچنین می‌توانید از مرزنجوش، رزماری، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا نیز استفاده کنید.

منبع : هتل آبی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل