بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سمبوسه رولی خوشمزه و مخصوص با طعم عالی (مرحله به مرحله)

“`html

سمبوسه رولی یکی از انواع خوشمزه سمبوسه‌هاست که به راحتی می‌توانید در خانه برای مهمانی یا تولد درست کنید. این غذا یک ایده عالی با طعم دلچسب است که با گوشت چرخ‌کرده و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. برای تهیه این سمبوسه از نان لواش نرم استفاده می‌کنید. می‌توانید این سمبوسه را در روغن سرخ کنید یا در فر بپزید تا روغن کمتری جذب کند. برای همراهی، می‌توانید سیب‌زمینی سرخ شده نیز تهیه کنید. با ما در مجله رضیم باشید تا طرز تهیه سمبوسه رولی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه رولی

گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
فلفل سبز ۲ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
بادمجان ۱ عدد
گوجه‌فرنگی ۴ عدد
نان لواش به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

گوجه ۳ الی ۴ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه سمبوسه رولی

ابتدا پیاز را خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه در تابه تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملاً سرخ شود. کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. بعد از آن فلفل دلمه، فلفل سبز و بادمجان را اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید و یک گوجه‌فرنگی را خرد کنید. در نهایت، رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. حالا مواد داخلی سمبوسه آماده است.

حال نان‌های لواش را به طول برش زده و روی هر نان کمی پنیر و مخلوط گوشت بریزید و دوباره کمی پنیر بگذارید و نان را به صورت رول بپیچید. تابه را روی حرارت گذاشته و کمی روغن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ شود و سپس رول‌های گوشت را با حرارت کم سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شوند.

نکات کلیدی در تهیه سمبوسه رولی

می‌توانید مواد داخل سمبوسه را به دلخواه تغییر دهید.
می‌توانید میزان فلفل سس را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.
بهتر است بعد از سرخ شدن سمبوسه‌ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل