بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سوپ جو قرمز + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه سوپ جو قرمز و رازهای پخت آن

سوپ جو که در رستوران‌ها به شیوه خاصی درست می‌شود و به عنوان پیش‌غذا سرو می‌گردد، به نام سوپ جو قرمز شناخته می‌شود. در این مطلب با طرز تهیه سوپ جو قرمز آشنا خواهیم شد. با رضیم همراه باشید.

طرز تهیه سوپ جو قرمز به صورت مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه سوپ جو

سینه مرغ بدون استخوان و ریش‌ریش شده 2 عدد
جو دو سر پرک 1 لیوان
آب مرغ 3-4 لیوان
روغن زیتون چند قطره
رب گوجه‌فرنگی 2/3 لیوان
جعفری خرد شده 2/3 لیوان
پیاز متوسط 2 عدد
سیب‌زمینی به مقدار لازم
هویج به مقدار لازم
نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ خوشمزه جو قرمز

  1. ابتدا مرغ‌ها را با ۴ لیوان آب و یک عدد پیاز و یک قاشق زردچوبه می‌پزیم. بعد از پخت، آب مرغ را جدا می‌کنیم و مرغ‌ها را ریش‌ریش کرده کنار می‌گذاریم. در قابلمه چند قطره روغن زیتون می‌ریزیم و پیاز را کمی تفت می‌دهیم. سپس هویج را اضافه کرده و کمی تفت می‌زنیم و کمی زردچوبه می‌زنیم.
  2. بعد رب گوجه را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. وقتی رب کمی سرخ شد، ۲ لیوان آب مرغ را اضافه کرده و سیب‌زمینی‌ها را درون آن می‌ریزیم. در قابلمه را می‌گذاریم تا سیب‌زمینی‌ها کمی بپزند. وقتی نرم شدند، مرغ ریش‌ریش شده را اضافه کرده و ۲ لیوان آب مرغ دیگر را می‌ریزیم و در قابلمه را می‌گذاریم.
  3. بعد از کمی زمان، سبزی جعفری و نعناع را اضافه می‌کنیم و کمی درب قابلمه را می‌گذاریم تا سبزی کمی بپزد (نعناع خشک عطر خوبی به سوپ می‌دهد). سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار دلخواه اضافه می‌کنیم و دوباره درب قابلمه را می‌گذاریم تا سوپ بپزد.
  4. به دلخواه کمی آب لیمو اضافه کنید. بعد از مدتی، بررسی می‌کنیم که آیا سیب‌زمینی‌ها و هویج خوب پخته‌اند یا نه، سپس جو را اضافه کرده و دقیقاً ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا جو لعاب دهد. (زمان را رعایت کنید). چون من دوست داشتم جو هنگام خوردن سوپ احساس شود، آخر از همه اضافه کردم. (در این مرحله می‌توانید کمی آب هم اضافه کنید، البته اگر سوپ آبکی را دوست دارید).

نکات کلیدی برای تهیه سوپ جو قرمز

  • حتماً از جو پوست‌کنده استفاده کنید؛ زیرا هم خوشمزه‌تر است و هم بافت بهتری به سوپ می‌دهد.
  • همیشه جو را چند ساعت قبل از مصرف خیس کنید و جداگانه بپزید، چون پخت جو زمان‌بر است.
  • برای لعاب دادن به سوپ، مقدار جو را زیاد نکنید؛ زیرا باعث می‌شود سوپ غلیظ و سنگین شود. به جای آن در ابتدا مقداری رشته سوپ (ورمیشل) اضافه کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز – فوق‌العاده راحت و خوشمزه

طرز تهیه سوپ بروکلی مناسب برای کاهش وزن

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و دل‌پذیر

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل