بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سوپ لازانیا خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی در خانه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه سوپ لازانیای متفاوت و خوشمزه

سوپ لازانیا یکی از سوپ‌های محبوب من است. در این سوپ می‌توانید تمام طعم‌های خوشمزه لازانیا را به شکل راحتی داشته باشید. سوپ با گوشت چرخ کرده، گوجه و سبزی‌های معطر ایتالیایی درست می‌شود و در انتها کمی پنیر به آن اضافه می‌شود.
در یک روز خنک پاییزی، سوپ یکی از بهترین راه‌ها برای گرم شدن است. این سوپ فضایی دنج و گرم به شما می‌دهد تا با آرامش در کنار پنجره کمی فکر کنید. به نظر من، دمنوش‌ها و سوپ‌ها هم می‌توانند بخشی از درمان روح باشند، به ویژه وقتی که حوصله هیچ چیز را نداریم. یک خوراکی گرم و خوشمزه می‌تواند ما را شاداب کند.

سوپ لازانیا جزو سوپ‌های قرمز گوجه‌ای است که با تکه‌های خوب و مغذی گوشت چرخ کرده پر می‌شود. بخش مایع آن را آب گوشت تشکیل می‌دهد و سبزیجات معطر عطر خوبی به آن می‌دهند. در نهایت این سوپ با مقداری پنیر که ذوب می‌شود سرو می‌شود و این پنیر به سوپ حالت خاصی می‌دهد.
این دستورالعمل ساده به دلیل مواد زیاد ممکن است کمی پیچیده و همچنین پرهزینه به نظر برسد، اما در واقع بیشتر مواد اولیه در کابینت یا یخچال شما وجود دارد و می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. این سوپ برای آخر هفته بسیار مناسب است زیرا سریع آماده می‌شود و خوشمزه و مفید است. به احتمال زیاد به زودی جزو غذاهای روزمره شما خواهد شد. امتحانش را از دست ندهید!

مواد لازم سوپ لازانیا

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ شده: ۴۰۰ گرم، از گوساله بدون چربی
پیاز زرد: ۱ عدد بزرگ (۱ و ۳/۴ پیمانه خرد شده)
سیر: ۵ حبه
آب مرغ: ۴ و ۱/۲ پیمانه
گوجه خرد شده: ۵ عدد متوسط
گوجه پوره شده: ۵ عدد متوسط
رب گوجه: ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
ریحان خشک شده: ۱ و ۳/۴ قاشق چای‌خوری
اورگانو: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
رزماری خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
آویشن خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل تازه آسیاب شده: به مقدار لازم
نودل لازانیا: ۸ عدد خرد شده
پنیر موزارلا رنده شده: ۱ و ۱/۴ پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده: ۱/۲ پیمانه
پنیر ریکوتا: ۲۲۰ گرم
جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده + مقداری برای تزئین

دستور تهیه سوپ لازانیا

۱. روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی داغ شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید، با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و بپزید. در حین پخت، گوشت را گاهی هم بزنید. بعد از پختن، روغن اضافی را جدا کنید و گوشت را کنار بگذارید.

۲. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون باقی‌مانده را داخل قابلمه گرم کنید، پیاز زرد را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید.

۳. آب مرغ، گوجه خرد شده، پوره گوجه، رب گوجه، اورگانو، ریحان، رزماری، آویشن و گوشت سرخ شده را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

۴. بگذارید تا بجوشد، و سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

۵. در این حین، نودل‌های لازانیا را طبق دستور روی بسته بپزید.

۶. پنیر موزارلا، پارمسان و ریکوتا را در یک کاسه مخلوط کنید.

۷. نودل‌های پخته شده را به سوپ اضافه کرده و با توجه به دلخواه خود، با آب مرغ سوپ را رقیق کنید.

۸. پنیرها را به سوپ اضافه کنید و سپس سوپ را با کمی پنیر سرو کنید. پنیر در سوپ داغ به آرامی ذوب می‌شود و طعم لذت‌بخشی ایجاد می‌کند.

نکات مهم برای تهیه سوپ لازانیا

اگر می‌خواهید سوپ را بلافاصله بعد از پخت سرو کنید، می‌توانید لازانیا را همراه با سوپ بپزید.

“““html

در این صورت باید ۱ پیمانه آب یا آب مرغ بیشتری اضافه کنید چون لازانیا‌ها آب را به خود جذب می‌کنند. این کار حدود ۱۲ تا ۱۴ دقیقه طول می‌کشد تا لازانیا با سوپ بپزد.
من دوست دارم که لازانیا را جداگانه بپزم و سپس برای هر شخص جداگانه اضافه کنم. این طوری می‌توانم باقیمانده لازانیا را (که کمی روغن به آن اضافه می‌کنم) برای استفاده‌های بعدی نگه‌دارم. چون نمی‌توانیم کل سوپ را در یک وعده بخوریم و هیچ‌کس هم سوپ سفت و چسبناک را دوست ندارد.
اگر سبزیجات خشک ندارید، می‌توانید فقط ۱ قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی استفاده کنید.
همچنین می‌توانید از ریحان تازه برای درست کردن این سوپ استفاده کنید. اگر می‌خواهید این کار را انجام دهید از ۱/۴ پیمانه ریحان تازه خرد شده استفاده کنید. می‌توانید از اورگانو، رزماری یا آویشن تازه هم استفاده کنید، فقط مقدار آن‌ها باید سه برابر مقدار خشک شود.

اگر می‌خواهید این سوپ را فریز کنید، باید بدون پاستا و پنیر باشد. پنیر و پاستا را جداگانه فریز کنید و روی پاستا کمی روغن بریزید تا به هم نچسبند.
اگر می‌خواهید سبزیجات دیگری مانند هویج به سوپ اضافه کنید، این کار را هنگام اضافه کردن پیاز انجام دهید.
دستور اصلی ایتالیایی شامل ۱ قاشق چای‌خوری شکر و ۱/۲ قاشق چای‌خوری دانه رازیانه خرد شده است که همراه با سبزی‌های خشک اضافه می‌شود. در اینجا این دو ماده حذف شده تا تعداد مواد کمتر باشد.
اگر سیر را دوست ندارید، تعداد آن را به ۲ یا ۳ حبه کاهش دهید.
به جای آب مرغ، می‌توانید از آب استخوان هم استفاده کنید و اگر هیچ‌کدام را ندارید، از آب معمولی استفاده کنید، هرچند آب مرغ طعم بسیار خوبی به سوپ می‌دهد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل