“`html
سوپ مرغ و برنج قهوه ای
سوپ مرغ و برنج قهوه ای به عنوان یکی از غذاهای مغذی در دوران بارداری شناخته میشود. این سوپ به دلیل داشتن گوشت و برنج بسیار مفید است و بهتر است در سه ماه اول بارداری که زمان مهمی برای رشد جنین است، مصرف شود.
در درست کردن این سوپ از ساقه کرفس استفاده میشود. کرفس مانند اسفناج خواص زیادی دارد و در دوران بارداری، استفاده از سبزیجات به ویژه آنهایی که سرشار از آهن و ویتامین هستند، بسیار توصیه میشود.
کرفس سرشار از مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم است که برای آرامش اعصاب و بهبود مشکلات روحی مانند سرگیجه مفید میباشد. همچنین کرفس مقدار زیادی ویتامینهای K و C دارد که به عنوان آنتیاکسیدان عمل کرده و به کاهش تورم در بدن، سمزدایی و مقابله با روماتیسم و بیماریهای سرطان کمک میکند.
از ویژگیهای خاص کرفس این است که میتوان آن را با میوهها و سبزیجات دیگر مصرف کرد و باعث مشکلات گوارشی نمیشود. محتوای آب کرفس سطح مایعات بدن را افزایش میدهد و به جذب بهتر مواد مغذی کمک میکند.
همچنین مواد غذایی به راحتی از سیستم گوارش دفع میشوند. کرفس دارای ترکیبات عالی است که شامل فیبرهای محلول و نامحلول میباشد. به همین دلیل برای کاهش یبوست موثر است. حتی یک ساقه کرفس به تنهایی خواص ضد التهابی فوقالعادهای دارد.
مصرف کرفس میتواند مشکلاتی مانند دردهای التهابی، درد عضلانی، بیماریهای التهابی روده و درد مفاصل را کاهش دهد. خواص ضد التهابی کرفس همچنین به کاهش آکنه کمک میکند. مصرف پتاسیم به طور منظم میتواند فشار خون را کاهش دهد و سطح سدیم را در بدن متعادل کند.
کرفس یک منبع خوب از پتاسیم است. PH خون ممکن است به خاطر استرس، رژیم غذایی نامناسب یا وجود سموم در بدن افزایش یابد که کرفس این اسیدی شدن را کاهش میدهد.
مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ و برنج قهوه ای
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آب مرغ | 2 پیمانه |
برگ کلم | 3 پیمانه خرد شده |
هویج | 2 عدد خرد شده |
ساقه کرفس | 1 عدد خرد شده |
برنج قهوه ای | 1/3 پیمانه |
سینه مرغ | 2 پیمانه به صورت تکههای کوچک و پخته شده |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
جعفری | به مقدار لازم |
مراحل پخت سوپ مرغ و برنج قهوه ای
- ابتدا سینه مرغ را به همراه 1 عدد پیاز، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه بپزید.
- پس از پخت مرغ، آب آن را جدا کرده و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه، آب مرغ، برگ کلم، هویج، کرفس و برنج را اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه بگذارید و بگذارید مواد خوب پخته شوند.
- اگر آب مرغ کم بود، مقداری آب به مواد اضافه کنید.
- به پخت ادامه دهید تا سبزیجات و برنج نرم شوند (حدود یک ساعت زمان نیاز دارد).
- سپس سینه مرغ پخته شده را به شکل ریش ریش یا مکعبهای کوچک درآورده و به مواد اضافه کنید.
- در نهایت نمک، فلفل سیاه و جعفری را اضافه کرده و برای 10 دقیقه دیگر بجوشانید.
- سپس سوپ را سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
سوپ جو چه مقدار کالری دارد؟ آیا سوپ جو چاق کننده است؟
چگونه سوپ قارچ جو پرک درست کنیم + خواص قارچ