بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سوپ مینسترون به سبک سرآشپزهای ایتالیایی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه سوپ مینسترون به سبک سرآشپزهای ایتالیایی

برای این سوپ، دستور خاصی که به عنوان نسخه اصلی شناخته شود وجود ندارد. چون معمولاً هر کس با توجه به منطقه و فصلی که در آن است، از سبزیجاتی که در دسترس دارد استفاده می‌کند.

تاریخچه سوپ مینسترون

برخی تاریخ‌نگاران معتقدند که سوپ مینسترون به زمانی قبل از شکل‌گیری امپراتوری رم برمی‌گردد. در آن زمان، بیشتر غذاها بر پایه سبزیجات بودند و معمولاً شامل پیاز، عدس، کلم، سیر، لوبیا، قارچ، هویج، مارچوبه و ترب می‌شدند.

با گذشت زمان، این سوپ تغییرات زیادی کرد و به شکل امروزی‌اش با سبزیجات مختلف، پاستا و گاهی هم گوشت درآمد. واژه “مینسترون” از “minestra” به معنای سوپ گرفته شده است.

مواد سوپ مینسترون چیست؟

این سوپ یکی از سوپ‌های منعطف است. شما می‌توانید با هر چیزی که دارید، یک سوپ مینسترون خوشمزه و عالی درست کنید بدون اینکه کسی ایراد بگیرد که این دستور اشتباه است.

من خودم اولین بار که درست کردم، نه عصاره مرغ داشتم و نه پاستا و نه گوشت و حتی کرفس. از اسپاگتی به جای پاستا استفاده کردم و با سایر سبزیجاتی که داشتم یک سوپ خوشمزه درست کردم.

دستور تهیه سوپ مینسترون

من سوپ مینسترون را به صورت کلاسیک گیاهی به شما یاد می‌دهم، اما شما می‌توانید تغییراتی در آن ایجاد کنید. مثلاً به جای عصاره سبزیجات، می‌توانید از عصاره گوشت استفاده کنید. حتی می‌توانید تکه‌های گوشت را هم اضافه کنید. اگر کلم نداشتید، می‌توانید کلم را به صورت ریز خرد کنید.

قبل از دستور تهیه، یک نکته در مورد ادویه‌جات این سوپ بگویم: این سوپ معمولاً فقط با نمک و فلفل طعم‌دهی می‌شود و باید از ادویه‌هایی که برای خورشت استفاده می‌کنید، دوری کنید. زیرا بیشتر ما برای سوپ‌ها، ادویه‌های خورشتی را به کار می‌بریم.

سوپ مینسترونه کلاسیک؛ وگان و بدون گلوتن

مواد لازم :

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۲ عدد هویج متوسط، پوست گرفته و خرد شده
۱/۴ پیمانه رب گوجه
۲ پیمانه سبزیجات فصلی خرد شده (سیب‌زمینی، کدوی حلوایی، کدو سبز، کدوی گردویی، لوبیا سبز یا نخود سبز هر کدام که موجود است)
۴ حبه سیر، رنده شده یا له شده
۱/۲ قاشق چایخوری پونه کوهی
۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
۱ قوطی گوجه فرنگی کنسروی یا ۵ عدد گوجه متوسط جوشانده و پوست گرفته
۴ پیمانه عصاره سبزیجات
۲ پیمانه آب
۱ قاشق چایخوری نمک دریا خیلی ریز
۲ عدد برگ بو
کمی فلفل قرمز خشک خرد شده
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان دلخواه
۱ و ۱/۲ پیمانه لوبیا سفید پخته
۲ پیمانه پاستا شکل‌دار یا نودل بدون گلوتن (بدون گلوتن در صورت حساسیت به گلوتن)
۲ قاشق چایخوری آب لیمو
پنیر پارمزان تازه رنده شده برای تزئین (اختیاری)

دستور تهیه سوپ مینسترون

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه سرامیکی یا قابلمه سوپ روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، پیاز خرد شده، هویج، کرفس، رب گوجه و کمی نمک را اضافه کنید. آنها را حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید و گه‌گاهی هم بزنید تا سبزیجات نرم شده و پیازها تغییر رنگ دهند.

سپس سبزیجات مورد نظرتان، سیر، پونه کوهی و آویشن را اضافه کنید. بگذارید بپزد تا عطر این مواد بلند شود، به مدت تقریباً ۲ دقیقه و گه‌گاه هم بزنید.

گوجه‌های خرد شده را به همراه آبشان، عصاره سبزیجات و آب اضافه کنید. نمک، برگ بو و فلفل قرمز خشک شده را هم اضافه کنید. به میزان دلخواه فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده هم بریزید.

“““html

حرارت گاز را کمی بیشتر کنید و مخلوط را به جوش بیاورید. درب قابلمه را کمی باز بگذارید؛ حدود ۱ اینچ فاصله برای خروج بخار کافی است. سپس حرارت را کاهش دهید تا سوپ به آرامی بپزد.

به مدت ۱۵ دقیقه سوپ را بپزید. بعد درب قابلمه را بردارید و پاستا، لوبیا و نخود سبز را به آن اضافه کنید. با درب باز به پختن ادامه دهید تا پاستا بپزد و نخودها نرم شوند.

قابلمه را از روی گاز بردارید و برگ‌های بو را خارج کنید. آب لیمو و بقیه روغن زیتون را اضافه کنید. مزه‌اش کنید و با نمک و فلفل طعمدار کنید تا به Taste دلخواه برسید. سوپ را در کاسه سرو کنید و روی آن را با پنیر پارمزان تزئین کنید.

برای تزئین می‌توانید از کیل و اسفناج تازه خرد شده هم بهره ببرید. همچنین اگر نمی‌خواهید از روغن زیتون استفاده کنید، می‌توانید به جای آن ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل