بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سوپ پای مرغ سوپی پر از انرژی و خاصیت (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه سوپ پای مرغ و نکات مهم در تهیه آن

سوپ پای مرغ به خاطر کلسیم بالایی که دارد برای سلامت استخوان‌ها خوب است و می‌توانیم یک سوپ خوشمزه برای سرماخوردگی درست کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ پای مرغ و سبزیجات

چگونه پای مرغ را تمیز کنیم؟

برای تمیز کردن پای مرغ، کافی است آب نمکدار ایجاد کنید و آن را به جوش بیاورید. وقتی آب جوش آمد، پای مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید پنج دقیقه در آب جوش بماند. سپس ناخن‌ها، پوست زرد روی پاها و بخش تیره زیر پا را با چاقو بردارید. در نهایت پاهای مرغ را آبکش کرده و در سوپ استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ

  • • پای مرغ 20 عدد
  • • فلفل سبز 2 عدد
  • • آویشن تازه خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • • برگ بو 2 عدد
  • • پیاز 2 عدد
  • • هویج 2 عدد
  • • کرفس خرد شده 2 لیوان
  • • روغن به میزان لازم
  • • نمک به میزان لازم

طرز تهیه سوپ پای مرغ

  1. پای مرغ را تمیز کنید، سپس پیاز خرد شده را در قابلمه‌ای با روغن، کرفس و آویشن سرخ کنید.
  2. آب، پای مرغ، هویج خرد شده، فلفل سبز و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید و منتظر بمانید تا سوپ روی حرارت ملایم بپزد.
  3. وقتی پای مرغ پخته شد، نمک را به قابلمه اضافه کنید. حالا سوپ آماده است.

لذت آشپزی با رضیم :

در سوپ‌ها ذرت بریزید _ خواص ذرت برای سلامتی

طرز تهیه سوپ جو قرمز + نکات کلیدی

طرز تهیه سوپ بروکلی مناسب برای کاهش وزن

طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز _ راحت و خوشمزه

تهیه شده توسط مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل