“`html
دستور تهیه سوپ پنیر با طعم بسیار عالی
سوپ پنیر یکی از سوپهای خوشمزه رستورانی است که بسته به سلیقه افراد، دستور تهیهاش متفاوت است. برای یادگیری طرز تهیه این سوپ با طعم فوقالعاده، با ما همراه باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
خامه | ۱ لیوان |
پنیر خامه ای | ۱ لیوان |
سیر | ۲ حبه |
آرد سفید | ۳ قاشق سوپخوری |
آب | ۴ لیوان |
پیازچه | ۱ فنجان |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
جوز هندی | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روش طبخ سوپ پنیر مرحله به مرحله
ابتدا یک تابه مناسب بردارید و روی حرارت ملایم کمی کره آب کنید. سپس آرد سفید را به آن اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
بعد از تفت دادن آرد، سیر رندهشده را به تابه اضافه کنید. ادامه دهید تا بوی سیر به مشام برسد. سپس آب، نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن آب، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، مواد را خوب هم بزنید. حالا پنیر خامهای و خامه را اضافه کنید و بگذارید سوپ کمی بجوشد تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
حالا وقت سرو سوپ پنیر در ظرف موردنظر است. میتوانید آن را با سبزیجاتی مانند پیازچه و جعفری خرد شده تزئین کنید. اگر دوست دارید سوپ غلیظتری داشته باشید، میتوانید مقدار آب را کمتر کنید. نوشجان
منبع : رضیم