بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سوپ پیازچه (مرحله به مرحله)

“`html

در ماه مبارک رمضان، این سوپ می‌تواند به عنوان یک افطاری مناسب و مغذی سرو شود. سوپ پیازچه به خاطر داشتن مقدار زیاد پیازچه به کاهش کلسترول و جلوگیری از چروکیدگی پوست کمک می‌کند. پیازچه‌ها همان پیازهایی هستند که قبل از رسیدن کامل برداشت می‌شوند.

دستور تهیه سوپ پیازچه

طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایم‌تر است و مواد مغذی بیشتری دارد. این سبزی معمولاً همراه با سبزی خوردن سرو می‌شود. پیازچه طبعی گرم و خشک دارد و یکی از مهم‌ترین خواص آن کمک به دستگاه گوارش و جلوگیری از زخم‌های معده و اثنی عشر است.

استفاده از پیازچه در غذاها به تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش اشتها کمک می‌کند. ویتامین ب۱ موجود در پیازچه به کاهش خستگی و استرس کمک کرده و ویتامین C آن از بروز سرطان روده جلوگیری می‌کند. همچنین ویتامین A موجود در آن از بیماری‌های چشمی جلوگیری می‌کند.

پیازچه خواص دیگری نیز دارد، از جمله تنظیم فشار خون، جلوگیری از اسهال، تقویت قلب و استخوان‌ها و… این غذا برای افراد دیابتی مناسب است زیرا به تعادل قند خون کمک می‌کند.

با توجه به این همه خاصیت، مطمئناً مایل هستید این غذا را امتحان کنید. در ادامه، دستور تهیه این غذای خوشمزه را خواهید دید. انواع دیگر سوپ‌ها شامل سوپ جو با شیر، سوپ لپه نخود، سوپ هویج و سوپ گل کلم هستند.

مواد لازم :

پیازچه : 200 گرم
آب مرغ : 1 لیوان
قارچ : 150 گرم
جو (پرک) : 1.5 پیمانه
هویج : 2 عدد
شیر : 1 لیوان
خامه : 3 قاشق سوپ خوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
آبلیمو : دلخواه

مراحل پخت :

گام 1: جو را به همراه آب مرغ روی حرارت مناسب قرار دهید و چند لیوان آب به آن اضافه کنید تا بجوشد.
گام 2: هویج‌ها را خرد کرده یا رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.

گام 3: حدود 1 ساعت زمان لازم است تا هویج خوب بپزد.
گام 4: سپس قارچ و پیازچه را خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
گام 5: وقتی سوپ جا افتاد، شیر را اضافه کنید و بگذارید شیر بجوشد. بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش کنید.

گام 6: مقداری از آب سوپ را جدا کرده و با خامه مخلوط کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.
گام 7: در زمان سرو، می‌توانید از آبلیمو برای خوش‌طعم‌تر شدن سوپ استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل