بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه شربت بار به روش آسان در منزل (مرحله به مرحله)

“`html

چگونه در منزل شربت بار درست کنیم؟

شربت بار یکی از شربت‌های مهم برای کسانی است که به شیرینی‌پزی علاقه‌مند هستند و می‌توانید از آن برای انواع شیرینی‌ها استفاده کنید. برای مشاهده این دستور تهیه، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم شربت بار

شکر : یک پیمانه

آب : ۲ پیمانه

جوهر لیمو : یک چهارم قاشق چایخوری

گلاب : یک چهارم پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شربت بار

مرحله اول

اول آب را در یک قابلمه مناسب بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد. وقتی آب به جوش آمد، جوهر لیمو را به آن اضافه کنید. اگر جوهر لیمو در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن دو قاشق غذاخوری آب لیمو بریزید.

مرحله دوم

حالا شکر را به قابلمه بیفزایید و با حرارت ملایم بگذارید شکر به طور کامل در آب حل شود و شربت شفاف شود. وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد و کاملاً شفاف شد، گلاب و زعفران را اضافه کنید.

مرحله سوم

برای عطر این شربت، از گلاب استفاده کردیم. اگر دوست ندارید از گلاب استفاده کنید، می‌توانید چند دانه هل را فشار دهید تا پوست آنها ترک بخورد و سپس داخل شربت بیندازید. بعد از اضافه کردن گلاب و زعفران، باید بگذارید شربت به قوام برسد.

مرحله چهارم

یادتان باشد که شربت بار باید با حرارت ملایم غلیظ شود. اگر با حرارت بالا بپزید، ممکن است شکرک بزند. برای فهمیدن اینکه آیا شربت به غلظت کافی رسیده است، مقدار کمی از آن را داخل یک بشقاب بریزید.

مرحله پنجم

سپس بشقاب را داخل یخچال بگذارید تا شربت کاملاً خنک شود. حالا شربت را بین دو انگشت خود تست کنید. اگر شربت حالت چسبنده و کشدار داشت، یعنی آماده است و باید آن را از روی حرارت کنار بگذارید.

مرحله ششم

اما اگر شربت حالت آبکی و غیرچسبنده داشت، باید هنوز روی حرارت بماند تا غلیظ‌تر شود. هیچ‌گاه حرارت را برای غلیظ شدن شربت زیاد نکنید چون باعث شکرک زدن شربت می‌شود. پس از آماده شدن شربت، بگذارید در دمای اتاق خنک شود.

مرحله هفتم

نکته مهم در شربت بار این است که اگر می‌خواهید شربت شما مثل شربت بار فروشگاه‌ها درخشان باشد، می‌توانید یک قاشق غذاخوری گلوکز به آن اضافه کنید. این کار علاوه بر درخشندگی، باعث می‌شود شربت شکرک نزند.

نکات تهیه شربت بار

به یاد داشته باشید که شربت بار باید غلظتی کمی کمتر از عسل داشته باشد. اگر رقیق باشد، باعث خمیر شدن شیرینی‌هایی مانند زولبیا و بامیه، گوشفیل، باقلوا و .. می‌شود. بنابراین حتماً به غلظت شربت توجه کنید.

شربت بار جزو نوشیدنی‌ها و انواع شربت‌ها است.
و زمان پخت و انتظار آن حدود ۲۰ دقیقه است.
شربت بار را می‌توانید در وعده دسر سرو کنید.

همچنین بخوانید:

شربت زولبیا و بامیه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل