“`html
مواد لازم شونیز شکلاتی
بیسکویت شکلاتی ۲ پیمانه
نوتلا ۴ قاشق غذاخوری
فندق به مقدار کافی
شکلات تلخ به مقدار کافی
بادام زمینی به مقدار کافی
دستور تهیه شونیز شکلاتی
برای تهیه شونیز شکلاتی در خانه، ابتدا فندقها را در یک تابه بریزید. تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و فندقها را حدود ۵ دقیقه تفت دهید. بعد از آن فندقها را روی یک دستمال تمیز بریزید.
اکنون یک دستمال دیگر روی فندقها بگذارید و به آرامی آنها را ماساژ دهید تا پوست اضافی آنها جدا شود. سپس بیسکویتها را خرد کرده و در غذاساز بریزید. خوب میکس کنید تا بیسکویتها به پودر تبدیل شوند.
در این مرحله نوتلا را به غذاساز اضافه کنید و دوباره میکس کنید تا یک خمیر شکلاتی به دست آید. حالا از خمیر شکلاتی ۱ قاشق غذاخوری جدا کنید و آن را گرد کنید، سپس یک مغز فندق تست شده را وسط آن بگذارید.
حالا دوباره خمیر شکلاتی را گرد کنید تا مغز فندق داخل آن پنهان شود. این کار را ادامه دهید تا تمام خمیر شکلاتی استفاده شود، سپس ترافلها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
در این مدت، بادامزمینی (یا هر نوع مغز دلخواه) را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس شکلات تلخ را در یک کاسه خرد کرده و روی حرارت بخار کتری ذوب کنید. حالا بادامزمینیها را در یک تابه بریزید.
اکنون تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا بادامزمینیها تست شوند. سپس بادامزمینیهای تست شده را به کاسه شکلات ذوب شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود.
پس از ۱۰ دقیقه، ترافلهای شکلاتی را از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط شکلات آب شده بزنید. سپس ترافلها را روی یک توری بگذارید تا شکلات اضافی بریزد. در نهایت بگذارید شکلات روی آنها سفت شود. نوش جان.