بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه شیرینی ادویه ای (مرحله به مرحله)

دستور تهیه شیرینی ادویه ای

شیرینی ادویه ای یکی از شیرینی‌های خوشمزه و خوش عطر است که با ادویه‌های مختلف درست می‌شود. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله شیرینی ادویه ای، با ما همراه باشید.

دستور تهیه “شیرینی ادویه دار” آلمانی

مواد لازم شیرینی ادویه ای

آرد سفید ۲۳۰ گرم
شیر ولرم ۷۵ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
شکر دانه ریز ۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای رومال

زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو دارک ½ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شیرینی ادویه ای

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ادویه ای، اول فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس شیر ولرم، شکر و روغن مایع را به یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

مواد داخل کاسه را با قاشق خوب هم می‌زنیم تا شکر کاملاً حل شود. بعد ۳۰ گرم از آرد را جدا کرده و بقیه آرد را با پودر کاکائو، پودر دارچین، پودر زنجبیل و فلفل قرمز الک می‌کنیم.

مرحله سوم

مواد خشک را سه بار الک می‌کنیم و کم‌کم به کاسه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید. اگر خمیر چسبنده بود، مقداری از آرد جدا شده را اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار داده و با وردنه به ضخامت ۵ میلی‌متر باز می‌کنیم. حالا مواد رومال را آماده می‌کنیم. زرده تخم‌مرغ و شیر را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حال پودر کاکائو را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا مایه رومال یکدست شود. سپس روی خمیر را با مایه رومال کامل می‌پوشانیم و با چنگال روی آن طرح می‌زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، لبه‌های کاتر را چرب کرده و خمیر را به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و کمی چرب می‌کنیم. حالا خمیرهای برش خورده را در سینی می‌چینیم.

مرحله هفتم

حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و می‌گذاریم شیرینی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند تا کاملاً پخته و اطرافشان طلایی شود. پس از این زمان، سینی را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله بدون اینکه به شیرینی‌ها دست بزنیم، می‌گذاریم کاملاً خنک شوند. سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. در نهایت شیرینی‌ها را با چای سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل