بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه شیرینی اسلایس کارامل و بادام بسیار خوشمزه به روش قنادی (مرحله به مرحله)

“`html

این شیرینی را می‌توان برای پذیرایی و مهمانی‌ها به عنوان دسر استفاده کرد. برای دیدن طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله اسلایس کارامل و بادام، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم اسلایس کارامل و بادام

آرد ۳۰۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
کره ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
مواد رویه:
شیر عسلی ۳۰۰ گرم
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۵۰ گرم
خامه ۸۰ گرم
بادام پرک بو داده ۷۰ گرم

دستور تهیه اسلایس کارامل و بادام

برای تهیه این اسلایس خوشمزه، ابتدا کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می‌آوریم تا نرم شود. بعد، پودر قند، کره نرم، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست و کرمی شود.
آرد را کم‌کم به مخلوط اضافه می‌کنیم و با دست مخلوط می‌کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. سپس خمیر را داخل یک کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. در ادامه، یک قالب مستطیلی به اندازه ۲۰ در ۳۰ را با فویل می‌پوشانیم. فویل را باید طوری بگذاریم که از دو طرف قالب کمی آویزان بماند، تا بعد از پخت بتوانیم آن را بیرون بکشیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود و خمیر را در قالب روی فویل قرار می‌دهیم.

حالا قالب را در وسط فر گذاشته و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه انتظار می‌کشیم تا خمیر کاملاً پخته و کمی طلایی شود. بعد از پخت، قالب را بیرون می‌آوریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.
برای تهیه مواد رویه، یک قابلمه برمی‌داریم و قوطی شیر عسلی را در آن می‌گذاریم و آب رویش می‌ریزیم تا روی قوطی را بپوشاند. سپس به مدت ۲ تا ۲ و نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شیر عسلی کاراملی شود.
سپس شیر عسلی کاراملی را در یک قابلمه دیگر می‌ریزیم.

عسل و کره را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم، مرتب هم می‌زنیم تا ۱۵ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. بعد از آن، از روی حرارت برمی‌داریم و خامه را به آن اضافه می‌کنیم.
مواد را خوب مخلوط کرده و آن را روی خمیر می‌ریزیم و با کاردک صاف می‌کنیم. بادام پرک را روی آن می‌پاشیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مواد رویه بسته شود. سپس با یک چاقوی گرم شده آن را برش می‌زنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل