بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه شیرینی رزت کاکائویی (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه شیرینی رزت کاکائویی

شما می‌توانید خمیر شیرینی رزت را با طعم‌های مختلف بر حسب سلیقه خود درست کنید. از جمله طعم‌های محبوب این شیرینی می‌توان به طعم‌های پسته‌ای و لیمویی اشاره کرد. اگر شیرینی‌ها را با طعم‌های مختلف تهیه کنید، به خاطر رنگ‌های متفاوت، زیباتر می‌شوند. این شیرینی‌ها می‌توانند تا یک ماه نگهداری شوند. این شیرینی ترد و خوشمزه را می‌توانید هم در فر و هم بدون فر درست کنید. امروز در این مقاله طرز تهیه شیرینی رزت کاکائویی را با شما در میان می‌گذاریم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی رزت کاکائویی

آرد سفید: ۲۲۰ گرم
تخم‌مرغ کوچک: ۱ عدد
شکر یا پودر قند: ۱۲۰ گرم
کره نرم: ۲۰۰ گرم
وانیل: ۱ ق teaspoon
پودر کاکائو: ۴۰ گرم

شیرینی رزت کاکائویی خوشمزه و شیک

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

ابتدا، همه مواد لازم را آماده می‌کنیم. تخم‌مرغ و کره را یک ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شوند. مواد را با دقت وزن کنید. سپس، پودر قند را الک کرده و آرد را هم سه بار الک کنید تا کاملاً صاف و شفاف شود.

مرحله دوم: ترکیب مواد

کره را با همزن بزنید تا کاملاً نرم و یکدست شود. سپس، پودر قند یا شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا یک کرم روشن درست شود. تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله، چون شیرینی ما کاکائویی است، پودر کاکائو را به آرد اضافه کرده و این مخلوط را به مواد دیگر اضافه کنید. با استفاده از لیسک، مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مواد را داخل قیفی با ماسوره ۲D ریخته و روی کاغذ روغنی به شکل رزت (شبیه گل رز) بریزید.

مرحله سوم: پخت شیرینی رزت با فر

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. سپس مواد را داخل فر قرار داده و دما را روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. حدود ۱۵ تا ۱۷ دقیقه صبر کنید تا شیرینی پخته شود. فقط دقت کنید که بیشتر از این زمان در فر نماند، چون باعث خشک شدن شیرینی می‌شود.

طرز تهیه شیرینی رزت بدون فر

برای پخت شیرینی رزت بدون فر، از یک تابه دوطرفه استفاده می‌کنیم. ابتدا واشرهای تابه را دربیاورید و داخل دو طرف تابه کاغذ روغنی بگذارید. سپس شیرینی‌ها را روی آن بچینید. بهتر است تابه را از قبل گرم کنید و از یک شعله پخش‌کن استفاده کنید تا حرارت به شیرینی‌ها به طور یکنواخت برسد.
زمان پخت هم ۱۵ دقیقه است و بعد از آن شیرینی‌ها آماده هستند. اما همان‌طور که در بالا گفتیم، نباید بیشتر از زمان گفته شده در تابه بمانند، چون باعث خشک شدن شیرینی‌ها می‌شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل