“`html
زیپوله (zeppole) شیرینی سنتی ایتالیایی
به گزارش رضیم : زیپوله یکی از شیرینیهای سنتی و قدیمی ایتالیاست که خیلی شبیه به پیراشکیهای فوری است. برای دیدن دستور تهیه کامل و قدم به قدم این شیرینی خوشمزه، در ادامه با سایت دستور تهیه آشپزی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی زیپوله
- تخم مرغ : ۲ عدد
- آرد : ۱ پیمانه
- بکینگ پودر : ۲٫۵ قاشق چایخوری
- شکر : ¼ پیمانه
- پنیر ماسکارپونه یا خامهای : ۲۰۰ گرم
- وانیل : ¼ قاشق چایخوری
- پودر قند : به مقدار کافی
- روغن : به مقدار کافی
دستور تهیه شیرینی زیپوله
مرحله اول
برای تهیه این شیرینی خوشمزه، ابتدا تخممرغها را به همراه پنیر ماسکارپونه و وانیل داخل یک کاسه میریزیم و با همزن برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد را دو بار الک میکنیم تا یکدست شود. سپس آن را همراه با شکر و بکینگ پودر به مخلوط داخل کاسه اضافه میکنیم. مواد را آرام با یک لیسک مخلوط میکنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود و مایه شبیه به مایه کیک به دست آید.
مرحله سوم
حالا یک ظرف گود مانند شیر داغ کن را روی حرارت میگذاریم و روغن به اندازهای میریزیم که وقتی شیرینیها را سرخ میکنیم، در روغن شناور باشند. سپس اجازه میدهیم روغن با حرارت ملایم داغ شود.
مرحله چهارم
برای سرخ کردن شیرینیها، ابتدا قاشق را داخل روغن میزنیم تا چرب شود. سپس از مایه شیرینی برمیداریم و در روغن میریزیم تا سرخ شوند. این شیرینی بعد از سرخ شدن حالتی نرم و پفکی خواهد داشت.
مرحله پنجم
وقتی یک طرف شیرینیها سرخ شد، آنها را به آرامی برمیگردانیم تا طرف دیگر هم طلایی شود. در نهایت شیرینیهای سرخ شده را از روغن بیرون میآوریم و روی یک توری فلزی میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله ششم
اگر توری فلزی در دسترس نداریم، شیرینیها را روی حوله کاغذی میگذاریم تا روغن آنها گرفته شود. در پایان، شیرینیها را در یک ظرف مناسب قرار میدهیم و پودر قند را به شکل پخش روی آنها میریزیم.