بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه شیرینی لندو خوشمزه و مخصوص به روش قنادی (مرحله به مرحله)

مواد لازم شیرینی لندو

خرما ۵۰۰ گرم
گندم ۶۰۰ گرم
کنجد به مقدار کافی

دستور تهیه شیرینی لندو

برای درست کردن شیرینی لندو خوشمزه، اول گندم را با آب می‌شوییم. سپس آن را در یک کاسه آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم برای ۲ ساعت خیس بخورد. در این مدت، هر از چند گاهی آب را عوض می‌کنیم.
بعد از این زمان، گندم را در آبکشی می‌ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس یک پارچه تمیز روی سطح کار می‌گذاریم و گندم را به صورت یکنواخت روی پارچه پخش می‌کنیم تا رطوبت آن کم شود.

در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و آن را خوب گرم می‌کنیم. وقتی گندم‌ها هنوز مرطوب هستند، آن‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و به صورت مداوم هم می‌زنیم.
سپس خرما را بدون هسته در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و با گوشت کوب آن را له می‌کنیم. وقتی بوی خامی گندم از بین رفت و گندم کاملاً برشته شد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

حالا گندم داغ را به خرما له شده اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. سپس تابه را دوباره روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کنجد را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کنجد هم برشته شود.
پس از برشته شدن کنجد، آن را به مخلوط خرما اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مواد خوب ترکیب شوند. بعد از این، مخلوط خرما را در یک سینی مناسب می‌ریزیم و سطح آن را صاف می‌کنیم و یک جسم سنگین روی آن می‌گذاریم.

اجازه می‌دهیم این جسم سنگین برای ۱۲ تا ۱۳ ساعت روی مخلوط باشد. بعد از این زمان، جسم سنگین را برمی‌داریم و مقداری از مواد را برداشته و به شکل گردو در می‌آوریم.
در نهایت شیرینی لندو را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و با چای زعفرانی تازه دم آن را سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل