“`html
دستور تهیه شیرینی وینی _ شیرینی خوش طعم فرانسوی
شیرینی وینی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که با مواد و دستورهای مختلفی درست میشود. این شیرینی خوشمزه اصلیتش به کشورهای اسکاندیناوی برمیگردد و معمولاً به عنوان بیسکویتی مناسب برای نوشیدنیهای گرم مثل چای یا قهوه شناخته میشود. این شیرینی همچنین به نامهای دیگری مثل آلموند فینگر و انگشت بادامی هم مشهور است.
شیرینی وینی معمولاً به صورت ساده تهیه میشود، اما میتوانیم با افزودن چیزهایی مثل زعفران، کاکائو و… طعم آن را به سلیقه خود تغییر دهیم. برای دیدن این دستور تهیه با ما همراه باشید.
مواد لازم شیرینی وینی
آرد قنادی 300 گرم
کره 250 گرم
سفیده تخممرغ 40 گرم
پودر قند 100 گرم
نمک 1 پنس
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
دستور تهیه شیرینی وینی
برای تهیه شیرینی وینی ابتدا کره و سفیده تخممرغ را 30 دقیقه قبل از استفاده از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسند. آرد را الک کرده و کنار میگذاریم. کره را در یک کاسه میگذاریم.
سپس پودر قند را به کره اضافه کرده و وانیل را هم به آن میزنیم و با همزن برقی به مدت 2 دقیقه هم میزنیم تا خوب مخلوط و پفکی شود. بعد نمک را روی سفیده تخممرغ میریزیم.
حالا سفیده تخممرغ را به مواد اضافه کرده و با همزن به مدت 1 دقیقه هم میزنیم. سپس کمکم آرد را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم میزنیم. در نهایت خمیر کمی سفت میشود.
حالا میتوانیم با دست خمیر را شکل بدهیم و یا اینکه آن را به قیف ماسوره 2D یا هر نوع ماسورهای که دوست داریم منتقل کنیم و خمیر را داخل آن بریزیم. سینی روی فر را آماده میکنیم.
بعد فر را روشن کرده و روی 160 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا گرم شود. کف سینی کاغذ روغنی میگذاریم و با استفاده از ماسوره روی سینی خمیر را میزنیم و سپس سینی را داخل فر قرار میدهیم تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد.
بعد از پختن شیرینیها، آنها را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم که کاملاً خنک شوند. سپس در ظرف مورد نظر میچینیم و میتوانیم با مغزیجات مانند پودر پسته یا مربا تزئین کنیم و نوش جان.