بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه شیش طاووق به روش لبنانی و با طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه شیش طاووق به روش لبنانی و با طعم بسیار عالی

شش طاووق یکی از غذاهای خوشمزه و معروف بین‌المللی است که ریشه‌اش به کشور لبنان می‌رسد. جوجه کباب تابه‌ای نوعی کباب ساده و خوشمزه است که می‌توان آن را با دستورها و مواد مختلف درست کرد.

مواد لازم برای ۲ نفر

۲۰۰ گرم سینه و ران مرغ
۵ قاشق غذاخوری ماست چکیده
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سرخالی
۱ قاشق چایخوری سس خردل
۳ حبه سیر
۱ قاشق چایخوری سس تند
۱ قاشق غذاخوری نعنا خشک سرخالی
۵ قاشق غذاخوری آب پرتقال
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
مقداری پاپریکا، فلفل سیاه و نمک
مقداری زیره و پودر تخم گشنیز

دستور تهیه شیش طاووق در منزل

مرحله اول

برای درست کردن شیش طاووق خوشمزه، ابتدا سینه و ران مرغ را به شکل مکعبی برش دهید و در یک کاسه مناسب بریزید. حالا ماست چکیده و رب گوجه فرنگی را به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس سس خردل، سس تند، نعنا خشک، آب پرتقال، روغن زیتون و مقدار کمی پاپریکا، فلفل سیاه، نمک، زیره و پودر تخم گشنیز را به مواد اضافه کنید. سیر را با رنده ریز، رنده کنید.

مرحله سوم

سیر رنده شده را به کاسه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه به خوبی همه مواد را مخلوط کنید تا طعم‌ها به مرغ برسند. برای بهتر شدن طعم، با یک چاقوی تیز روی تکه‌های مرغ یک خط نازک بزنید.

مرحله چهارم

این کار کمک می‌کند تا طعم‌ها بیشتر به مرغ نفوذ کنند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت ۱ روز در یخچال قرار دهید تا مرغ خوب مزه‌دار شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل