بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه فالوده کرمانی با گلاب خوشمزه و خوش طعم (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه فالوده کرمانی خانگی

به گزارش رضیم : فالوده یا پالوده یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است. فالوده نوعی دسر یخی است که با رشته‌های باریک نشاسته و آب و شکر تهیه می‌شود.

در فصل گرما، فالوده کرمانی بسیار محبوب می‌شود. تهیه این فالوده با فالوده شیرازی فرق دارد، ولی همچنان یکی از دسرهای محبوب در تابستان است و می‌توانید آن را در مهمانی‌ها برای پذیرایی از مهمان‌ها درست کنید.

با شروع گرما، خیلی‌ها به درست کردن بستنی خانگی و دسرهای سرد مثل اسموتی و یخ در بهشت علاقه‌مند می‌شوند. این نوشیدنی‌های خوشمزه و خنک راهی عالی برای مقابله با گرما در تابستان هستند و تشنگی را برطرف می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه فالوده کرمانی

  • نشاسته : ۱ پیمانه
  • آب : ۵ پیمانه
  • گلاب : یک سوم لیوان
  • شربت قوام آمده : ۱ پیمانه

روش آماده کردن فالوده کرمانی

دستور تهیه فالوده کرمانی

برای تهیه فالوده کرمانی، ابتدا نشاسته را در یک لیوان آب سرد حل کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس ۴ پیمانه آب سرد را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و به آرامی نشاسته را اضافه کنید. با حرارت کم هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود. اگر حرارت زیاد باشد، نشاسته سریع سفت می‌شود. نشاسته را هم بزنید تا غلیظ و کشدار شود و در وسط قابلمه قرار دهید.

این مرحله تقریباً ۱۰ دقیقه زمان می‌برد. در ظرفی آب و یخ بریزید و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار دهید. پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کنید و مایه فالوده را داخل چرخ بریزید. ظرف یخ را طوری قرار دهید که رشته‌های فالوده در آن بریزد و به آرامی آن را زیر و رو کنید. بهتر است این کار را با دستکش انجام دهید تا دستان شما یخ نزنند.

به جای چرخ گوشت، می‌توانید از یک صافی استیل استفاده کنید. مایه را در صافی استیل بریزید و با پشت قاشق، از صافی عبور دهید و درون ظرف آب یخ بریزید. در مرحله بعد، مقداری یخ در ظرفی بگذارید و شربت قوام یافته و کمی گلاب و فالوده آماده را به آن اضافه کنید. می‌توانید با نصف لیمو ترش یا رنگ غذا آن را تزئین کنید.

مواد لازم برای تهیه شربت قوام آمده :

  • شکر :۱ پیمانه
  • آب : ۱ پیمانه

دستور تهیه شربت فالوده :

شکر را در یک ظرف بریزید و با یک پیمانه آب حل کنید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا شربت کمی قوام بگیرد.

نکات طلایی برای تهیه فالوده کرمانی:

۱- برای تهیه شربت این فالوده، نیازی نیست که شربت خیلی غلظت بگیرد. همین که شکر با آب حل شود، کافی است.

۲- مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید و یک ظرف یخ زیر آن بگذارید تا مایه در آن بریزد.

۳- میزان شیرینی فالوده کرمانی مطابق سلیقه شماست. می‌توانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.

۴- زمانی که فالوده آماده شد، آن را جدا از شربت در ظرف درب دار بگذارید و با افزودن یک لیوان آب، در یخچال نگه دارید.

۵- برای عبور دادن مایه فالوده، آن را داغ داخل آبکش بریزید. با این کار فالوده به راحتی از سوراخ‌های آبکش عبور می‌کند و در ظرف یخ به شکل گلوله‌های ریز سفت می‌شود.

۶- فالوده کرمانی بهتر است نیم ساعت در یخچال بماند تا خنک شود و بعد با شربت سرو شود.

۷- می‌توانید در تهیه این فالوده، خاکشیر و تخم شربتی هم اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل