بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه و شکلاتی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه و شکلاتی

فرنچ تست رولی یکی از صبحانه‌های خوشمزه است که به روش‌های ساده‌ای درست می‌شود. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله فرنچ تست رولی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فرنچ تست رولی

نان تست ۱ بسته
شکلات صبحانه یا کره بادام زمینی به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ ق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
شکر و دارچین برای تزیین به مقدار لازم

دستور تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه

برای تهیه فرنچ تست، اول به یک بسته نان تست تازه نیاز دارید. نان را روی تخته بگذارید و با یک چاقو تیز دور قهوه‌ای نان را برش بزنید.

می‌توانید دور قهوه‌ای نان را دور نریزید و از آن برای تهیه پودر سوخاری استفاده کنید. سپس با کمک یک وردنه نان را نازک کنید و کرم مورد نظر مانند شکلات یا کره بادام زمینی را روی نان پخش کنید و بعد به آرامی آن را رول کنید.

دستور تهیه فرنچ تست رولی‌ خانگی

سپس تخم مرغ، شکر، وانیل و شیر را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکنواخت شود و تخم مرغ‌ها زده شوند. در یک تابه نچسب مقداری کره بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود.

حالا نان را داخل مخلوط تخم مرغی بزنید و سپس در کره داغ سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آن‌ها را در یک کاسه شکر و دارچین بریزید و به آرامی داخل این مخلوط بزنید و با سس شکلاتی یا عسل تزیین و سرو کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه فرنچ تست رولی

می‌توانید در وسط رول، میوه‌های خرد شده بگذارید.
اگر نان تست تازه نباشد، خوب رول نمی‌شود و پاره می‌شود.
برای تزیین روی رول‌ها می‌توانید از سس شکلاتی یا کارامل استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل