بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه فرنی کدو حلوایی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه فرنی کدو حلوایی

اگر می‌خواهید این فرنی را برای نوزاد بالای ۸ ماه درست کنید، بهتر است از کمی سویق برنج استفاده کرده و به جای شکر، از شیره انگور یا سه شیره برای شیرین کردن آن بهره ببرید تا طعم بهتری بگیرد.

این فرنی می‌تواند برای تقویت سیستم ایمنی بدن کودک بسیار مفید باشد و اگر کودکتان به پروتئین گاوی آلرژی دارد، بهتر است به جای شیر، از آب استفاده کنید و یا هنگام سرو، شیر مادر یا شیر خشک به آن اضافه کنید. امروز در این مقاله دستور تهیه فرنی کدو حلوایی مناسب برای نوزاد و بزرگسالان را به شما آموزش خواهیم داد. پس همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه فرنی کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی ۲ الی ۳ پیمانه
کره ۵۰ گرم
شیر ۳ پیمانه
شکر ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۵ قاشق غذاخوری
هل ۱ قاشق چای‌خوری
گلاب ۱/۲ پیمانه
چوب دارچین ۱ عدد

دستور تهیه فرنی کدو حلوایی کره‌ای خوشمزه و مقوی مناسب پاییز و زمستان

مرحله اول: پخت کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن را در قابلمه‌ای بدون افزودن آب با کره بگذارید تا بپزد و نرم شود و آب آن تبخیر شود. بعد با کمک مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب برقی، کدو حلوایی را پوره کنید تا کاملاً یکدست و نرم شود. همچنین می‌توانید با گوشت‌کوب دستی هم خوب بزنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه، شیر، آرد برنج و شکر را در قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آرد برنج گرفته و شکر ذوب شود. بعد یک عدد چوب دارچین اضافه کنید و هم بزنید تا مواد روی حرارت کم کمی غلیظ شوند.

مرحله سوم: افزودن پوره کدو حلوایی

حالا پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و چوب دارچین را خارج کنید. مواد را خوب میکس کنید و هم بزنید تا بافت لطیفی به دست بیاید. در این مرحله می‌توانید از گوشت‌کوب برقی برای میکس کردن استفاده کنید و سپس اجازه دهید مواد خوب پخته و ترکیب شوند.

مرحله چهارم: تهیه فرنی کدو حلوایی

در نهایت، پودر هل و گلاب را اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد. سپس فرنی را در کاسه سرو بریزید و با پودر دارچین تزئین کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه فرنی کدو حلوایی کره‌ای خوشمزه و ساده

اگر برای نوزاد استفاده می‌کنید، از گلاب و هل استفاده نکنید زیرا ممکن است حساسیت‌زا باشد.
می‌توانید از جو پرک برای لعاب بیشتر استفاده کنید.
مقدار شکر به ذائقه شما بستگی دارد و اگر کدو حلوایی شما شیرین است، می‌توانید از مقدار کمی شکر استفاده کنید یا آن را حذف کنید و با شیره مصرف کنید.
برای کودکان ۷ ماهه می‌توانید به جای سه شیره از شیره انگور استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل