بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه فروماژ توت فرنگی (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه فروماژ توت فرنگی

فروماژ توت فرنگی کمی شبیه به موس است، اما با استفاده از پودر ژلاتین طعم متفاوتی به آن می‌دهد. علاوه بر توت فرنگی، می‌توانید از میوه‌های دیگر برای تهیه این دسر استفاده کنید و انواع مختلفی از این دسر مانند فروماژ پرتقال، فروماژ موز، یا فروماژ شکلاتی را در خانه تهیه کنید.

از دیگر دسرهای محبوب و خوشمزه می‌توان به دسر قهوه و شیر، ساندی شکلات، مشکوفی، دسر قهوه و نارگیل، موس شکلات وگان، مافین موزی، و کروسان شکلاتی اشاره کرد.

دستور تهیه فروماژ توت فرنگی خوشمزه و عالی

مواد لازم :

پوره توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
شکر: نصف پیمانه
خامه: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
آب: نصف پیمانه
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری

مراحل تهیه :

ابتدا توت فرنگی‌ها را بشویید و آماده کنید.

سپس آنها را در میکسر بریزید و خوب له کنید.

پودر ژلاتین را با آب گرم مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم (مانند کتری در حال جوش) قرار دهید.

مخلوط ژلاتین را به آرامی هم بزنید تا کاملاً حل شود.

در یک کاسه دیگر، تخم‌ مرغ‌ها، شکر و وانیل را بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید.

سپس ژلاتین آماده شده را به مخلوط تخم‌ مرغ اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.

بعد از آن خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در آخر، پوره توت فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

مایه آماده شده فروماژ توت فرنگی را داخل ظرف دلخواه بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل