بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه فلافل ساندویچی خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

آیا می‌شود اسم فلافل برده شود و کسی آرزو نکند تا این غذای خوشمزه و معروف را امتحان نکند؟ کمتر ایرانی‌ای پیدا می‌شود که فلافل نخورده باشد. فست‌فودی که مختص جنوب کشورمان است و حالا در هر گوشه‌ای از کشور تهیه و عرضه می‌شود. اما آیا می‌دانید که به راحتی می‌توانید فلافل را در خانه درست کنید؟ در ادامه با ما همراه باشید تا دستور تهیه‌اش را یاد بگیرید.

مواد لازم برای فلافل بندری

300 گرم نخود خیس خورده

2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی

فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز: هرکدام یک قاشق چای‌خوری

نصف فنجان جعفری

1 عدد پیاز

3 حبه سیر

1 عدد تخم‌مرغ

به مقدار لازم نمک

دستور تهیه فلافل

1) وقتی غذایی با نخود درست می‌کنید، اولین کار این است که نخودها حداقل از دو روز قبل خیس بخورند. پس اگر این کار را نکرده‌اید، همین حالا اقدام کنید. بهتر است در این مدت چند بار هم آبشان را عوض کنید. بعد از خیس خوردن، نخودها را له کنید. می‌توانید از هر وسیله‌ای که در خانه دارید استفاده کنید.

2) حالا نوبت خرد کردن سیر، پیاز، و جعفری است. بعد از ریز کردن، آنها را به خوبی مخلوط کنید. سپس آرد نخودچی را به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید در همین مرحله تخم‌مرغ را هم اضافه کنید چون به شکل دادن فلافل کمک می‌کند.

3) همه این مواد را خوب با هم ترکیب کنید. بعد از این، نوبت به اضافه کردن ادویه‌ها است. سپس دوباره همه چیز را هم بزنید.

4) حالا به مرحله اصلی رسیده‌اید. باید با دستانتان از مواد فلافل گوله‌هایی درست کنید. اگر دستگاه فلافل‌زن دارید، می‌توانید از آن هم استفاده کنید. بعد از شکل دادن، فلافل‌ها را در روغن سرخ کنید.

5) دیدید که درست کردن فلافل خیلی راحت است. ما به شدت توصیه می‌کنیم که این فلافل بندری را در خانه درست کنید تا سلامتی دوستان و خانواده‌تان را به خطر نیندازید. بعد از سرخ کردن، می‌توانید فلافل‌ها را با تزئین‌های دلخواه سرو کنید.

منبع : روزگار

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل