“`html
دستور تهیه فلافل مدیترانه ای
فلافل، یک غذای گیاهی، کم کالری و خوشمزه مدیترانه ای است که با سس های خانگی متنوع بسیار لذیذ است و برای گیاهخواران عالی می باشد. در این مطلب، دستور تهیه “فلافل مدیترانه ای” را برای شما آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
فلافل مدیترانه ای خوشمزه و انرژی زا
مواد لازم فلافل مدیترانه ای
- لوبیای پخته شده 400 گرم
- نخود پخته شده 400 گرم
- پنیر فتا 250 گرم
- ترتیلای کوچک 8 عدد
- پیازچه 8 عدد
- فلفل رنگی 2 عدد
- لیمو ترش 1 عدد
- گشنیز تازه 1 دسته
- سس هریسا 1 قاشق غذاخوری
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- سس چیلی 1 قاشق غذاخوری
- ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون به مقدار لازم
- سالسای گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
- ترشی کلم قرمز به مقدار دلخواه برای سرو
دستور تهیه فلافل مدیترانه ای
- آب نخود و لوبیای پخته شده را جدا کنید و سپس آنها را در غذاساز بریزید.
- پوست لیمو را رنده کرده و مقداری نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید.
- سس هریسا، ادویه دلخواه، آرد و ساقههای گشنیز را به نخود و لوبیا اضافه کنید (برگهای گشنیز را نگه دارید). مخلوط را در غذاساز قرار دهید و تا زمانی که یکدست و نرم شود، مخلوط کنید.
- مخلوط را به 8 قسمت تقسیم کرده و آنها را به شکل دایرههایی با ضخامت 1.5 سانتیمتر درآورید.
- در یک تابه، 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و فلافلها را از دو طرف سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.
- دانههای فلفل را بیرون آورده و برش دهید. سپس فلفل و پیازچه را با مقداری فلفل و نمک گریل کنید.
- سالسای گوجهفرنگی را با این روش آماده کنید.
- ترتیلاها را به مدت 45 ثانیه در ماکروویو با قدرت 800 گرم کنید تا داغ شوند و بوی نان تازه به تمام فضا پخش شود.
- پنیر و سس چیلی را با هم مخلوط کنید و بقیه آبلیمو را روی سبزیجات گریل شده بریزید.
- فلافل و سبزیجات را روی یک بشقاب سرو قرار دهید و سپس باقیمانده گشنیزها را روی غذا بپاشید.
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه
مراحل تهیه خاشو غذای ارمنی بینظیر و خوشمزه مرحله به مرحله
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی