بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه قارچ کاراملی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه قارچ کاراملی خوشمزه

هرگز قارچ‌ها را زیر آب نشویید، چون این کار باعث می‌شود قارچ‌ها آب را جذب کنند و مزۀ خیسی بگیرند. با رضیم همراه باشید.

ساده‌ترین روش برای تهیه قارچ کاراملی در خانه

مواد لازم برای تهیه قارچ کاراملی

  • قارچ سفید ۳ عدد
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • سس سویا ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قارچ کاراملی

  1. قارچ‌ها را با دستمال تمیز کنید و به ورقه‌های نازک برش بزنید.
  2. در یک تابه، کره و روغن زیتون را بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید.
  3. سیر را به روغن اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه حرارت ببیند تا عطر آن خارج شود.
  4. سپس قارچ‌ها را به سس سویا اضافه کنید (این کار را دیرتر انجام دهید تا آب قارچ‌ها گرفته نشود).
  5. قارچ‌های آغشته به سس را به تابه اضافه کنید و بگذارید به حالت کاراملی دربیایند. در این مرحله، زیاد هم نزنید؛ وقتی کم هم می‌زنید، قارچ‌ها مواد بیشتری جذب می‌کنند و خوشمزه‌تر می‌شوند.

لذت آشپزی با رضیم:

طرز تهیه خوراک دال عدس خوشمزه + خواص عالی عدس

طرز تهیه خوراک بادمجان با گوجه به عنوان یک شام سبک

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز برای مبارزه با سرطان سینه

جمع‌آوری‌شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت طرز تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل