“`html
دستور تهیه حلوای آرد نخودچی
همانطور که میدانید، حلوا انواع مختلفی دارد و با طعمهای متفاوتی درست میشود. به همین دلیل، ما در این مقاله دستور تهیه حلوای آرد نخودچی را برای شما آوردهایم.
این نوع حلوا بسیار لطیف است و تهیه آن نیز کار راحتی است. نیاز نیست زمان زیادی را صرف تفت دادن آرد کنید. شما میتوانید این حلوی خوشمزه را درست کرده و در وعده افطاری در ماه رمضان نوش جان کنید.
دستور تهیه حلوای آرد نخودچی
مواد لازم برای تهیه حلوا با آرد نخودچی:
- یک پیمانه آرد
- یک پیمانه آرد نخودچی
- یک پیمانه شکر
- پنجاه گرم کره
- یک پیمانه آب
- تقریبا نصف پیمانه روغن مایع
- یک سوم پیمانه گلاب
- یک قاشق مرباخوری پودر هل
- کمی زعفران دم کرده
مراحل تهیه حلوا با آرد نخودچی:
ابتدا شکر، آب و پودر هل را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. نیازی نیست که مایع به جوش بیاید، فقط کافیست شکر حل شود و نزدیک به جوش برود. سپس شعله را خاموش کرده و در انتها گلاب و زعفران را اضافه کنید.
اکنون آرد سفید (آرد گندم یا آرد کیک و شیرینی) را روی حرارت تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. تقریباً ده دقیقه تفت دادن کافیست. سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه دیگر تفت دهید.
بعد از اینکه آرد را تفت دادید، کره و روغن را اضافه کنید تا مخلوط شوند. (همیشه روغن مایع را کم کم اضافه کنید، زیرا آردها روغن را به مقدار متفاوتی جذب میکنند. مراقب باشید مواد خیلی شل نشوند تا بعد روغن ندهند.)
پس از اینکه روغن مخلوط شد، شعله را خاموش کنید و شربت را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در نهایت، اگر دیدید کمی شل است، یک یا دو دقیقه روی حرارت بگذارید تا از ظرف جدا شود. سپس به دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید.