“`html
دستور تهیه قرابیه اسفناج خوشمزه با طعم عالی
شما دوستانی که به آشپزی علاقه دارید، میتوانید با روش تهیه قرابیه اسفناج آشنا شوید. این قرابیه یک دسر متفاوت و خاص است که میتوانید از آن در مهمانیها استفاده کنید. ما در این قسمت روش تهیه انواع شیرینی و کیک را به شما خواهیم آموخت. با این دستور، میتوانید یک شیرینی ساده و خوشمزه درست کنید.
مواد اولیه برای تهیه قرابیه اسفناج:
- تخممرغ: ۲ عدد
- بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ پیمانه
- روغن مایع: ۱ سوم پیمانه
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت و گندم: ۲ قاشق غذاخوری
- برگ اسفناج: ۱۵ عدد
- پودر قند: ۱ سوم پیمانه
- آرد: ۳ پیمانه
- آب لیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه قرابیه اسفناج:
اول از همه اسفناجها را تمیز کنید و خوب بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آن گرفته شد، باید آنها را پوره کنید.
مقداری از اسفناج را با کمی روغن داخل میکسر بریزید تا پوره شود. برای بهتر شدن شیرینی، بهتر است از یک پیمانه یکسان برای اندازهگیری مواد استفاده کنید.
در مرحله بعد باید تخممرغها را هم بزنید. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید، مقداری وانیل به آن اضافه کنید و با یک همزن دستی خوب هم بزنید تا کمی پف کند. بعد از آن، آب لیموی تازه، بکینگ پودر، پوره اسفناج و نشاسته ذرت را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
حالا نوبت به تهیه خمیر شیرینی است. در این مرحله باید آرد را به تدریج به مواد تخممرغ اضافه کنید و به آرامی با لیسک هم بزنید. بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط شد، روی آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
برای پخت شیرینی میتوانید از فر استفاده کنید. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، مقداری از آن به اندازه یک گردو بردارید، آن را در پودر قند بغلطانید و روی سینی فر بگذارید. میتوانید این شیرینی را به شکلهای مختلف درست کنید. شیرینی را در فر بگذارید و بعد از ۲۰ دقیقه آن را خارج کنید.
میتوانید روی این شیرینی را با مواد دلخواه تزئین کنید. این شیرینی ویژه گزینهای عالی برای مهمانیهایتان خواهد بود و با رنگ طبیعی سبزیجات تهیه میشود.
منبع : آرگا