“`html
لاته دارچین یک نوشیدنی خوشمزه و مناسب برای زمستان است که بدون قند تهیه میشود، چون برای شیرین کردن آن از شیره انگور استفاده میکنیم. اما قسمت اصلی این لاته، فوم شیر آن است که میتوانید با دستگاه اسپرسو، نازل فومگیری، فرنچ پرس یا همزنهای مخصوص تهیه کنید. بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید تا فوم بهتری به دست آورید.
همچنین در تهیه لاته دارچین از چند ادویه خوشعطر استفاده میشود که علاوه بر طعم عالی، خواص مفیدی نیز دارند. یک لاته خوشمزه میتواند خستگی شما را برطرف کند و روزتان را پر از انرژی کند. این لاته طبع گرمی دارد و برای روزهای سرد بسیار مناسب است. امروز در رضیم طرز تهیه لاته دارچین را به شما آموزش میدهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه لاته دارچین
قهوه اسپرسو: ۳ شات یا ۱/۲ پیمانه
زنجبیل: ۱/۳ ق چایخوری
دارچین: ۱/۳ ق چایخوری
جوز هندی: ۱/۸ ق چایخوری
شیره انگور: ۱ ق چایخوری
پودر میخک: نوک ق مرباخوری
شیر: ۱/۲ پیمانه
دستور تهیه لاته با دارچین و اسپرسو
مرحله اول: تهیه اسپرسو
ابتدا باید ۳ شات که معادل ۱/۲ پیمانه است، اسپرسو درست کنید. میتوانید از دستگاه برقی یا موکاپات استفاده کنید. برای تهیه ۳ شات اسپرسو، ۲ پیمانه قهوه اسپرسو را داخل بسکت بریزید و با تمپر فشار دهید، سپس روی دستگاه بگذارید تا اسپرسو تهیه شود. میتوانید به جای آن از قهوههای فوری که فقط نیاز به حل شدن در آب جوش دارند هم استفاده کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
حالا اسپرسوی آماده شده را در یک شیرجوش بریزید و سپس زنجبیل، پودر دارچین، میخک و در نهایت شیره انگور را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا عطر ادویهها آزاد شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل لیوان بریزید.
مرحله سوم: تهیه فوم شیر
شیر را با نازل دستگاه اسپرسو فوم بزنید یا کمی شیر را گرم کنید و داخل فرنچ پرس بریزید و اهرم را برای ۲۰ ثانیه فشار دهید تا فوم شیر بهدست بیاید.
مرحله چهارم: تهیه لاته دارچین
در پایان فوم شیر را روی مخلوط اسپرسو و دارچین بریزید و بر روی کف فوم مقداری دارچین الک کنید. این نوشیدنی را گرم سرو کنید و لذت ببرید. نوش جان!
نکات کلیدی در تهیه لاته دارچین و زنجبیل
اگر یکی از ادویهها را نداشته باشید، میتوانید آن را حذف کنید.
میتوانید از نسکافه یا قهوه فوری نیز استفاده کنید.
بهتر است برای فوم دادن به شیر از پیچر در کنار دستگاه استفاده کنید.