بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه لازانیا بدون پنیر پیتزا (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه لازانیا بدون پنیر پیتزا

لازانیا غذایی خوشمزه و محبوب است که مورد علاقه افراد در تمامی سنین قرار دارد. حذف پنیر پیتزا از این دستور باعث شده تا غذایی کم‌چرب و مناسب برای گیاه‌خواران باشد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
لازانیا: 1 بسته
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پوره شده: 1 لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
آویشن: 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم

دستور تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید.
یک قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و کمی روغن بریزید.

پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تا تغییر رنگ دهد، تفت دهید.

بعد از آن، رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی پوره شده را هم اضافه کرده و هم بزنید.
نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید سس به مدت 15 دقیقه بپزد.

لازانیا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید.
در یک ظرف پیرکس، یک لایه سس بریزید و سپس یک لایه لازانیا روی آن بگذارید. دوباره سس بریزید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. لایه آخر را با سس بپوشانید و جعفری خرد شده را روی آن بریزید.
لازانیا را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید.

نکات لازم جهت پخت لازانیا بدون پنیر پیتزا

برای طعم بهتر، می‌توانید از مخلوط گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
اگر نمی‌خواهید لازانیا خشک شود، می‌توانید در لایه‌های میانی آن کمی پنیر رنده شده اضافه کنید.
در صورتی که لازانیا خیلی آبکی شد، مقدار سس را کم کنید.

لازانیا را گرم سرو کنید و می‌توانید آن را با سس سالاد یا سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل