“`html
دستور تهیه مارمالاد ازگیل
ازگیل میوهای به اندازه گردو است که طبع سرد و خشکی دارد و بسیار مقوی و خوشمزه است. این میوه دارای ویتامینها و املاح ضروری برای بدن بوده و هر صد گرم آن تقریبا ۴۳ کالری انرژی دارد. مارمالاد خوشرنگ ازگیل یکی از خوشمزهترین انواع استفاده از این میوه است و تهیه آن خیلی ساده است. اگر مراحل را به درستی انجام دهید، در نهایت یک مارمالاد عالی و خوشطعم خواهید داشت.
مارمالاد به عنوان یک خوراکی و دسر خوشمزه کنار نان تست، خامه و کره در صبحانه یا عصرانه سرو میشود. همچنین در شیرینیپزی هم از مارمالاد تهیهشده از میوههای مختلف استفاده میشود. برای تهیه مارمالاد، از شکر و میوه استفاده میشود و برای ژلهای شدن آن، از پودر آگار یا ژلاتین کمک میگیریم.
ازگیل میوهای خوشمزه و خوشرنگ است که برای تهیه ژله، مربا و مارمالاد بسیار مناسب است. با ما همراه باشید تا دستور تهیه مارمالاد ازگیل را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
ازگیل ژاپنی | ۲ کیلو |
شکر | ۵۰۰ تا ۸۰۰ گرم |
آب | ۸۰۰ گرم |
رنده پوست لیمو ترش | ۲ قاشق چایخوری |
اسانس وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
آبلیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | به مقدار لازم |
آب سرد | ۵ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه مارمالاد ازگیل
مرحله اول
برای تهیه مارمالاد ازگیل، ابتدا ازگیلها را خوب میشوییم و هستههایشان را جدا میکنیم. سپس ازگیلها را در دستگاه خرد کن ریخته و کاملاً ریز میکنیم. بهتر است از ازگیلهای رسیدهتر استفاده کنید تا پوره بهتری به دست آید.
مرحله دوم
در ادامه، ازگیلهای خرد شده را در یک قابلمه میریزیم. به آنها آب، رنده پوست لیمو، آبلیمو و شکر اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم تا بپزند. اجازه میدهیم میوه کاملاً نرم شود و شهد آن غلیظ گردد. اگر میوه نرم نشده بود، میتوانید کمی آب جوش اضافه کنید تا نرم شود.
مرحله سوم
ژلاتین را در آب سرد ریخته و روی بخار آب میگذاریم تا شفاف شود. همچنین میتوانید آن را یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
مرحله چهارم
زمانی که ازگیلها کاملاً نرم شدند، اسانس و ژلاتین را به آنها اضافه میکنیم. سپس با دستگاه پورهکن، مارمالاد را خوب هم میزنیم تا کاملاً پوره شود و ده دقیقه دیگر میگذاریم بپزد.
مرحله پنجم
وقتی شهد مارمالاد غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمیداریم. روی قابلمه پارچهای میگذاریم و درب آن را کج میگذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن، مارمالاد شما آماده است. اگر میخواهید عطر و طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از ۱ تا ۲ قاشق چایخوری هل استفاده کنید.
آگار چیست؟
آگار که به صورت پودر یا قطعات شفاف موجود است، یکی از مواد مورد استفاده برای آمادهسازی ژله و دسرها است.
“““html
در بازار موجود است، از عصاره خشک یک مدل جلبک قرمز تهیه شده و هیچ بو و مزهای ندارد. برای اینکه بتوانید از این ماده استفاده کنید، باید آن را در آب جوش حل کنید. در مرحله پایانی پخت ازگیل، برای خوشطعمتر شدن آن میتوانید به دلخواه کمی دارچین و یا وانیل اضافه کنید.
با خواص ازگیل تازه آشنا شوید!
میوه ازگیل خواص درمانی زیادی دارد. این میوه میتواند به بهبود عضلات کمک کند و به خاطر داشتن آهن، برای سلامت مغز مفید است. آهن موجود در ازگیل به تشکیل هموگلوبین کمک میکند که یکی از خواص مهم این میوه است. ازگیل کالری کمی دارد و سرشار از فیبر است. به همین خاطر چربی را کمکم جذب میکند و میتواند در کاهش وزن موثر باشد. مارمالاد ازگیل هم یکی از خوشمزهترین فرآوردههای این میوه محسوب میشود.
در دوران بارداری، مصرف ازگیل میتواند باعث افزایش رشد جنین شود چون دارای ویتامینها و مواد معدنی زیادی است. همانطور که گفتیم، ازگیل سرشار از آهن است و به همین دلیل میتواند کمخونی در زمان بارداری را کاهش دهد. از فواید دیگر این میوه میتوان به جلوگیری از ریزش مو، افزایش سلامت پوست، خواص ضد سرطانی، مفید بودن برای چشم، درمان پوکی استخوان، و کمک به خواب بهتر اشاره کرد.
منبع: رضیم