بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه مارمالاد هویج برای انواع شیرینی و دسر (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه مارمالاد هویج برای انواع شیرینی و دسر

مارمالاد نوعی مربا است که از میوه‌های ریز شده تهیه می‌شود. معمولاً از میوه‌های سفت مانند پرتقال، نارنگی، لیمو، گریپ فروت و میوه‌های هسته‌دار مثل هلو، گیلاس، آلبالو و زردآلو ساخته می‌شود. در بعضی موارد، از سبزیجات هم برای تهیه مارمالاد استفاده می‌شود. برای مثال، مارمالاد هویج یک نوع مارمالاد است که از هویج درست می‌شود.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد هویج:

1 کیلوگرم هویج
1 کیلوگرم شکر
1/4 فنجان آب
1 قاشق چای‌خوری وانیل
1/2 قاشق چای‌خوری دارچین

دستور تهیه مارمالاد هویج:

هویج‌ها را پوست کنده و رنده کنید.
هویج‌های رنده‌شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
شکر، آب، وانیل و دارچین را به هویج‌ها اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید شکر حل شود.
سپس حرارت را کم کنید و بگذارید مارمالاد به مدت 1 ساعت بپزد.
به طور مرتب مارمالاد را هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی مارمالاد به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت بردارید.
مارمالاد را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

نکات تکمیلی جهت تهیه مارمالاد هویج:

اگر می‌خواهید مارمالاد هویج بدون شکر درست کنید، می‌توانید از شکر قهوه‌ای یا جایگزین‌های شکر مثل عسل یا شربت افرا استفاده کنید.
به منظور اضافه کردن طعم بیشتر به مارمالاد هویج، می‌توانید ادویه‌های دیگری مانند زنجبیل، میخک یا جوز هندی هم استفاده کنید.
مارمالاد هویج را می‌توانید در فریزر نگه‌دارید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل