“`html
طرز تهیه مربای نعنا خوشمزه و ساده
اگر دوست دارید طعمهای جدید را امتحان کنید، مربای نعنا گزینهای بسیار خوشمزه برای شماست. برای زیباتر شدن رنگ مربا، میتوانید کمی رنگ خوراکی اضافه کنید. برای داشتن مربا و شربت نعنا با کیفیت، حتماً از نعنا تازه و سبز رنگ استفاده کنید و نعناهای پلاسیده و سیاه را دور بریزید.
مربای نعناع با آب لیمو
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
نعنا | 500 گرم |
آب | 1 لیتر |
شکر | 2 لیوان دستهدار فرانسوی |
آب لیموترش | نصف لیوان |
رنگ خوراکی سبز | 4 قطره |
نحوه تهیه :
نعنا را بشویید و برگها را جدا کنید. برگهای پلاسیده و سیاه را دور بیندازید.
سپس برگهای نعنا را در قابلمه بریزید و 1 لیتر آب به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 45 دقیقه بپزید.
پس از آن، در قابلمه را بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس قابلمه را با در بسته به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا استراحت کند. روز بعد محتویات را صاف کنید.
برگهای نعنا را فشار ندهید، زیرا ممکن است مربا تلخ شود.
شکر را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را متوسط کنید و به مدت 40 دقیقه بپزید.
وقتی مربا غلیظ شد، کف سیاه و تیرهای روی آن جمع میشود که میتوانید آن را جدا کنید تا مربا شفافتر شود.
در مراحل آخر، حرارت را کم کنید تا مربا به دیواره ها نچسبد.
10 دقیقه آخر، آب لیموترش را به مربا اضافه کنید. هرچند که حرارت را کم کردهاید، اما مربا همچنان کف میکند و بالا میآید، بنابراین باید مرتب آن را هم بزنید تا سر نرود.
در پایان برای زیباتر شدن رنگ مربا، رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کنید.
طرز تهیه شربت نعنا با لیمو ترش
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
برگ نعناع (به همراه ساقههای نرمش) | 250 گرم |
شکر | یک لیوان |
لیمو ترش | دو عدد |
آب | نیم لیتر |
نحوه تهیه :
نعناع را خرد کنید. لیموها را به همراه پوست خرد کنید و دانههای آن را دور بیندازید. سپس با آب نعناع به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
بعد شعله را خاموش کنید و اجازه بدهید یک شب بماند.
در ظرف را باز بگذارید تا رنگ نعنا تغییر نکند. حالا مواد را از صافی عبور دهید و عصاره صافشده را با شکر و آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بپزید تا به غلظت دلخواه برسد.
منبع : ایلنا