بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه مربای گل گاوزبان (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه مربای گل گاوزبان

مربای گل گاوزبان به خاطر خواص زیادی که دارد، می‌تواند گزینه خوبی برای صبحانه باشد. در اینجا دستور تهیه مربای گل گاوزبان را برای شما آماده کرده‌ایم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه جهت تهیه مربای گل گاوزبان:

لیمو عمانی: ٢ عدد
جوهر لیمو یا آب لیمو: نصف قاشق چایخوری
شکر: ٢ لیوان
آب: ١ لیوان
گل گاوزبان: ٢۵ گرم

دستور تهیه مربای گل گاوزبان:

برای تهیه مربای گل گاوزبان، بهتر است که گل‌های گاوزبان را از شب قبل در آب خیس کنید تا تمیز شوند. سپس آن‌ها را در آبکش قرار داده و خوب بشویید.
همچنین لیمو عمانی را هم یک ساعت قبل از تهیه مربا در آب ولرم خیس کنید.

آب و شکر را در یک قابلمه مسی (مهم است که حتماً مسی باشد) بریزید و بگذارید قوام بگیرد و غلیظ شود. سپس لیمو عمانی را از وسط نصف کرده و هسته‌های آن را خارج کنید و به شربت اضافه کنید.
با توجه به عطر خوب لیمو عمانی، نیازی به اضافه کردن هل و وانیل و گلاب نیست.

وقتی شربت غلیظ شد، گل‌ها را به آن اضافه کنید. به مدت حدود 10 تا 15 دقیقه بگذارید گل‌ها در شربت بجوشند. در آخر جوهر لیمو یا آب لیمو را اضافه کنید تا مربا شکرک نزند.
وقتی حرارت را خاموش کردید و مربا سرد شد، لیموها را از شربت درآورید و مربای گل گاوزبان را در یک شیشه بریزید.

منبع : هونل پورتال

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل