بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه مربا انگور (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه مربای انگور

این مربا بسیار خوشمزه است و انرژی زیادی به شما می‌دهد. مربای انگور به خصوص در میان کودکان محبوبیت زیادی دارد. انگور انواع مختلفی دارد که به دو دسته دانه‌دار و بدون دانه تقسیم می‌شود. این میوه بسیار خوشمزه و شیرین است و همگان را راضی می‌کند. انگور سرشار از پتاسیم و فسفر است.

انگور به خاطر شیرینی طبیعی‌اش، در تهیه مربا و مارمالاد‌ها بدون نیاز به شکر زیاد استفاده می‌شود و به عنوان “ملکه میوه‌ها” شناخته می‌شود. همچنین از انگور در تهیه خورش‌ها و ترشی‌ها هم بهره می‌برند. کشمش همان انگور خشک شده است که طعم شیرینی دارد و معمولا همراه با آجیل یا در پلوهای شیرین مصرف می‌شود.

انگور با توجه به نوعش می‌تواند سبز، زرد یا قرمز باشد. شما می‌توانید هر کدام از اینها را بسته به سلیقه خود برای تهیه مربا استفاده کنید. توصیه می‌شود برای این مربا از انگور بدون دانه استفاده کنید تا در زمان پخت کار شما راحت‌تر باشد و دانه‌ها را جدا نکنید. مربای انگور باید غلظت خوبی داشته باشد.

وقتی مربا شروع به خنک شدن می‌کند، غلظتش بیشتر می‌شود؛ بنابراین بهتر است قبل از اینکه کاملا خنک شود، کمی رقیق‌تر از روی حرارت بردارید. مرباهای مشابهی هم وجود دارند، مثل مربای زردآلو، توت‌فرنگی، لیمو شیرین و گلابی.

مواد لازم :

انگور: 500 گرم
شکر: 500 گرم
وانیل: یک قاشق چای‌خوری
آبلیمو: یک قاشق سوپ‌خوری
آب: سه پیمانه

مراحل تهیه :

گام 1: ابتدا شربت مربا را درست کنید.
گام 2: آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود ده دقیقه به جوش بیاید.

گام 3: وقتی شربت به جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید کمی خنک شود;
گام 4: سپس با استفاده از یک صافی فلزی، شربت را صاف کنید.
گام 5: شربت صاف شده را دوباره روی حرارت بگذارید و بگذارید کمی غلیظ شود.
گام 6: در حین غلیظ شدن شربت، انگورها را آماده کرده و آنها را به شربت اضافه کنید.

گام 7: اجازه دهید انگورها به مدت 20 تا 30 دقیقه با شربت حرارت ببینند و نرم شوند.
گام 8: قبل از خاموش کردن شعله و زمانی که مربا پخته شد، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.
گام 9: بگذارید مربا خنک شود و سپس آن را در ظرف‌های شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

نکته : اگر انگور در حین تهیه مربا بیش از حد بجوشد، مصرف آن مجاز نیست، مگر اینکه دو سوم حجم آن کاهش یابد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل