“`html
دستور تهیه مربای زغال اخته خانگی با دو دستور تهیه معرکه
به نقل از رضیم: در گذشته، خانمها بیشتر مرباهایی مانند مربای زغال اخته را در خانه درست میکردند. اما حالا برای اینکه کارها سریعتر انجام شود، افراد ترجیح میدهند مربا و دیگر مواد خوراکی را از فروشگاهها بخرند.
به علاوه، به دلیل استفاده از مواد نگهدارنده، ممکن است این مواد خوراکی برای سلامتی ما مضر باشند. بنابراین بهتر است تا جایی که میشود غذاهای خانگی درست کنیم. در ادامه با دو روش تهیه مربای زغال اخته آشنا خواهید شد.
یکی از دلایل اینکه تهیه مربا در خانه کمی سخت است، زمانبر بودن آن است. خبر خوب برای دوستداران مربای زغال اخته این است که میتوان این مربا را در یک ساعت تهیه کرد.
مواد اولیه برای تهیه مربای زغال اخته
- زغال اخته: یک کیلوگرم
- شکر: یک کیلوگرم
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- وانیل: یک قاشق چایخوری
2 روش برای تهیه مربای زغال اخته بدون هسته و سریع در منزل
مراحل تهیه مربای زغال اخته روش اول
1. ابتدا زغال اختهها را بشویید و آنها را در یک پارچه بریزید تا کاملاً خشک شوند.
2. در این زمان، میتوانید شربت شکر و آب را آماده کنید.
یک لیتر آب را در یک ظرف لعابی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس شکر را به آن اضافه کنید تا کاملاً حل شود. حرارت را تا زمانی که شربت غلیظ شود ادامه دهید.
3. وقتی شربت آماده شد، زغال اختهها را به آن اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشند.
4. بعد از نیم ساعت، یک قاشق غذاخوری آبلیمو و یک قاشق چایخوری وانیل به مربا اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ترکیب شوند.
5. پس از خاموش کردن حرارت، بگذارید مربا در دمای اتاق خنک شود.
ارزش غذایی و کالری مربا زغال اخته
مواد تشکیل دهنده اصلی : مقدار در 100 گرم
انرژی (کالری) : 278 کیلوکالری
کربوهیدرات : 68.86 گرم
پروتئین : 0.37 گرم
چربی : 0.07 گرم
آب : 30.47 گرم
فیبر : 1.1 گرم
قند : 48.5 گرم
نام ویتامین ها : مقدار در 100 گرم
ویتامین E : 0.12 میلی گرم
ویتامین C : 8.8 میلی گرم
تیامین (B1) : 0.02 میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) : 0.08 میلی گرم
نیاسین (B3) : 0.04 میلی گرم
کولین (B4): 10.2میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) : 0.02 میلی گرم
ویتامین B6 : 0.02 میلی گرم
فولات (B9) : 11میکروگرم
نام مواد معدنی : مقدار در 100 گرم
کلسیم : 20 میلی گرم
آهن : 0.49 میلی گرم
منیزیم : 4 میلی گرم
فسفر : 19 میلی گرم
پتاسیم : 77 میلی گرم
سدیم : 32 میلی گرم
روی : 0.06 میلی گرم
مس : 0.10 میلی گرم
منگنز : 0.04 میلی گرم
سلنیم : 2 میکروگرم
دستور تهیه مربای زغال اخته
طرز پخت مربا زغال اخته بدون هسته روش دوم
کودکان بسیار کوچک هنگام خوردن خوراکیهای هستهدار ممکن است هسته را…
“““html
قورت دادن زغال اخته ممکن است خطرناک باشد. اما میتوان مربای زغال اخته را به روشی دیگر تهیه کرد که بدون هسته باشد، بنابراین کودکان میتوانند با خیال راحت در صبحانه یا عصرانه از آن استفاده کنند.
مواد لازم برای تهیه مربای زغال اخته بدون هسته:
- زغال اخته: یک کیلوگرم
- شکر: یک کیلوگرم
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- وانیل: یک قاشق چایخوری
مراحل تهیه مربای زغال اخته بدون هسته:
1. ابتدا زغال اختهها را به خوبی شسته و بگذارید در یک پارچه تا خشک شوند.
2. بعد از اینکه میوهها خشک شدند، با استفاده از یک نی، هستههای آنها را خارج کنید.
3. در یک ظرف لعابی، کمی زغال اخته میریزیم و روی آن کمی شکر میپاشیم. این کار را لایهلایه تا تمام شدن زغال اختهها انجام میدهیم و ظرف را به مدت یک یا دو ساعت در یخچال میگذاریم.
4. بعد از دو ساعت، ظرف را از یخچال بیرون میآوریم و باید مطمئن شویم که میوهها آب انداختهاند.
5. حال ظرف را روی حرارت قرار میدهیم. با گرم شدن، شکرها ذوب میشوند. در این مرحله، به اندازه نصف لیوان آب به مخلوط اضافه میکنیم تا به خوبی پخته شود.
6. نیم ساعت زمان کافی است تا مربای زغال اخته تهیه شود. پنج دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، آبلیمو و وانیل را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا خوب مخلوط شوند.
7. بعد از پخت، مربا را در دمای آشپزخانه خنک میکنیم و سپس در ظرفهای شیشهای قرار میدهیم و در جای خنک نگهداری میکنیم.