“`html
دستور تهیه مربا هویج با وانیل
مربا هویج یکی از گزینههای خوشمزه برای صبحانه یا میان وعده است. این مربا معمولاً با کره یا خامه سرو میشود. خیلیها دوست دارند مربای هویج را با طعم وانیل درست کنند. در اینجا دستور تهیه مربای هویج با وانیل را برای شما آوردهایم.
مواد لازم برای تهیه مربای هویج با وانیل
هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
آب ۱ لیوان
آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
مراحل تهیه مربای هویج
ابتدا هویجها را شسته و پوست بکنید. سپس هویجهای پوستکنده را رنده کنید و آنها را همراه با آب در یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و بگذارید آب به جوش بیاید. در این مرحله، شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. زمانی که شکر حل شد و مخلوط کمی غلیظ شد، وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت کم بپزد. غلظت مربا باید مشابه مربای آلبالو یا مربای زرشک باشد.
بعد از ۱۰ دقیقه، برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، آبلیمو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. زمانی که مربا کاملاً پخت، آن را در ظرف مناسب ریخته و به داخل یخچال انتقال دهید.
نکات کلیدی در دستور تهیه مربای هویج با وانیل
- برای زیباتر شدن رنگ مربا، میتوانید از زعفران استفاده کنید.
- به جای آبلیمو، میتوانید از جوهر لیمو هم استفاده کنید.
منبع : مجله هنری