بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه مرحله به مرحله تهیه کیک انار مناسب شب یلدا (مرحله به مرحله)

دستور تهیه کیک انار مناسب شب یلدا

کیک انار یک دسر خوشمزه و زیبا برای شب یلدا است. این کیک با یک کرم خوش‌طعم بین دو لایه کیک سرو می‌شود که طعمی به یاد ماندنی به آن می‌دهد. می‌توانید روی کیک را به دلخواه خود تزئین کنید. در اینجا از ژله انار و دانه‌های زیبا و قرمز انار استفاده شده است.

مواد لازم برای تهیه کیک انار

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد ۱ لیوان (ممکن است مقدار آرد کم و زیاد شود، پس به آرامی اضافه کنید)
تخم مرغ (هم دمای اتاق) ۵ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک یک سر قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت ۱ فنجان قهوه‌خوری (معادل یک چهارم لیوان فرانسوی)
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲.۵ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه کرم میانی کیک انار

۲ بسته پودر کرموله (creme ole) با طعم توت‌فرنگی (می‌توانید از برند dr.oetker استفاده کنید. اگر این برند موجود نیست، دسر ایرانی به نام فیت و فان (fit & fun) با طعم توت‌فرنگی نیز خوب است؛ این دسر به سرعت آماده می‌شود و پودر آن را باید با شیر سرد مخلوط کنید و با همزن برقی چند دقیقه بزنید.)

۴ لیوان شیر (این مقدار شیر برای کرموله با برند dr.oetker و کرم شانتی مناسب است؛ اما برای برند فیت و فان باید مقدار شیر را مطابق با دستور روی بسته تنظیم کنید.)

۱ بسته پودر کرم شانتی (پودر خامه) یا می‌توانید از خامه قنادی فرم‌گرفته استفاده کنید.

مواد لایه رویی کیک انار

یک کاسه بزرگ انار دانه‌دانه شده

یک بسته پودر ژله انار یا توت‌فرنگی

دستور تهیه کیک انار

  1. سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید. زرده‌ها را به همراه شکر و وانیل چند دقیقه با همزن برقی خوب بزنید.
  2. سفیده را هم جداگانه با یک پنس نمک (نوک قاشق چای‌خوری) و همزن برقی خوب بزنید.
  3. سفیده‌ها را ۶-۷ دقیقه بزنید تا مثل خامه فرم گرفته شود و اگر ظرف را برعکس کنید، از ظرف نریزد.

    نکته: برای اینکه سفیده‌ها خوب پف کنند، حتماً باید ظرف و پره‌های همزن خشک و بدون چربی باشند و هیچ ذره‌ای از زرده داخل سفیده نمانده باشد.

  4. داخل ظرف دیگری آرد، نشاسته، بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید.
  5. مقداری از مواد آردی الک شده را به مواد زرده اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
  6. در این مرحله ۲ قاشق روغن مایع و بعد سفیده زده شده را اضافه کنید.
  7. باقی مواد آردی را کم‌کم اضافه کرده و به آرامی و در یک جهت هم بزنید.
  8. مایه کیک انار را داخل قالب کمربندی گرد چرب شده بریزید.
  9. برای راحت‌تر درآوردن کیک، کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  10. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

    نکته: دمای فرها متفاوت است؛ با خلال دندان از پختن کیک مطمئن شوید.

  11. پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید خنک شود و سپس کیک را از وسط نصف کنید و یکی از قسمت‌ها را در کف قالب کمربندی قرار دهید.

دستور تهیه کرم میانی کیک انار

پودر کرموله یا فیت و فان را داخل ظرفی بریزید و شیر سرد را به مقدار نوشته شده در پشت پاکت اضافه کنید و با دور تند همزن چند دقیقه بزنید.

سپس طبق دستور نوشته شده در پشت بسته، پودر کرم شانتی را اضافه کرده و به زدن ادامه دهید.

اگر به جای پودر کرم شانتی از خامه قنادی فرم گرفته استفاده می‌کنید، باید خامه را جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

سپس دسر فیت و فان فرم گرفته و خامه قنادی فرم گرفته را با هم مخلوط کنید و به مدت کوتاهی با همزن برقی بزنید.

مواد کرمی آماده شده است.

“`html

مواد را روی یک لایه کیک که داخل قالب گذاشته‌اید بریزید و با قاشق سطحش را صاف کنید.

سپس لایه دوم کیک را روی مواد کرمی بگذارید و کیک را به یخچال منتقل کنید.

ژله را طبق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید و کمی هم بزنید تا خنک شود.

سپس دانه‌های انار را به آن اضافه کنید و مخلوط ژله و انار را روی کیک بریزید. کیک را یک شب در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

نکات مهم:

زمانی که لایه دوم کیک را قرار می‌دهید، در اطراف قالب کمی فضای خالی می‌ماند. زیرا ژله مایع است، هنگامی که ژله را روی آن می‌ریزید ممکن است کمی از کنار قالب بریزد (فقط برای اطلاع). روز بعد، بعد از اینکه ژله در اطراف قالب خودش را گرفت، یک بسته ژله دیگر آماده کردم و روی کیک ریختم و اجازه دادم خودش را بگیرد.

می‌توانید به جای مواد کرمی که گفتیم از خامه طعم‌دار (مثل خامه توت‌فرنگی) استفاده کنید. مقداری توت‌فرنگی تازه یا منجمد را پوره کنید و با مقداری شکر روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بعد حرارت را کم کنید تا غلیظ شود (مثلاً ۱/۵ لیوان توت‌فرنگی و یک لیوان شکر). سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا خوب خنک شود.

خامه قنادی را بزنید تا فرم بگیرد، سپس پوره توت‌فرنگی خنک شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. همچنین می‌توانید کمی رنگ خوراکی ژله‌ای قرمز یا صورتی هم به این مواد اضافه کنید.

دستور تهیه ویدیویی کیک انار

https://v.delgarm.com/video/804/2020/12/10/8dc7e4213f3350a1ccaa6b9918071c6f.mp4

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل