“`html
دستور تهیه سینه مرغ گریل شده
در این مقاله، مرغ گریل شده را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
استیک مرغ گریل شده با بالزامیک
مواد لازم برای پخت مرغ گریل شده
- روغن زیتون – یک چهارم فنجان
- سرکه بالزامیک – یک چهارم فنجان
- سیر- 2 حبه خرد شده
- ادویه ایتالیایی – یک قاشق غذاخوری
- نمک – به مقدار لازم
- فلفل سیاه – نصف قاشق چای خوری
- سینه مرغ – 4 تکه 250 گرمی بدون پوست و استخوان
دستور تهیه مرغ گریل شده با بالزامیک
ترکیب طعم شیرین سرکه بالزامیک با سیر و ادویه ایتالیایی، یک سس خوشمزه برای طعمدار کردن مرغ است.
این غذا را میتوانید با گوجه خرد شده و بادمجان گریل شده سرو کنید.
دستور تهیه استیک مرغ
- روغن زیتون، سرکه بالزامیک، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
- سینه مرغ را داخل یک کیسه بریزید و مخلوط مایع را به آن اضافه کنید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. میتوانید تا ۱۲ ساعت هم بگذارید تا طعم بگیرد.
- بعد از خارج کردن از کیسه، بگذارید کمی خشک شود یا با دستمال خشک کنید. فر یا گریل را با حرارت متوسط تا بالا روشن کنید.
- برای گریل کردن، سینی را با روغن چرب کنید و مرغها را روی آن قرار دهید و فقط یک بار بچرخانید، دو طرف را بین ۴ تا ۸ دقیقه گریل کنید تا کاملا پخته شود.
- اگر میخواهید در فر بپزید، روی کاغذ روغنی یک ورق فویل بگذارید و خوب با اسپری روغن چرب کنید و سپس مرغها را روی آن قرار داده و یک بار زیر و رو کنید. پخت کامل بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول میکشد.
نکته ی آخر
- برای چرب کردن سینی گریل، روی یک دستمال مقدار کمی روغن بریزید و سینی را چرب کنید.
- در زمان گرم بودن گریل، از اسپری روغن استفاده نکنید.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه ی خوراک سینه ی مرغ با طعم سیر _ رژیمی
دستور تهیه مرغ تریاکی خوراک خوشمزه و بی نظیر
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی