بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه موز سرخ شده ( فوق العاده خوشمزه ) (مرحله به مرحله)

“`html

شاید جالب باشد، اما موز سرخ‌کرده یکی از دسرهای معروف کشورهای جنوب شرق آسیاست.

چگونه موز سرخ‌کرده درست کنیم؟

اگر چند موز نسبتاً رسیده در یخچال دارید و نگران سیاه شدن آن‌ها هستید، می‌توانید این دسر را امتحان کنید. تهیه آن سریع و آسان است، و مطمئناً بعد از چشیدن، طرفدارش خواهید شد. این دسر در کشورهای مختلفی همچون اندونزی، تایلند و مالزی درست و به فروش می‌رسد و بسیاری از دست‌فروشان از فروش آن درآمد خوبی دارند! اما پیشنهاد می‌کنم حتماً موز سرخ‌کرده را امتحان کنید.
در ابتدا، طرز تهیه این غذا را با عسل نشان خواهیم داد.

مواد لازم برای موز سرخ‌کرده

  • ۳ عدد موز
  • ۱۰۰ گرم آرد
  • ۱ قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری عسل
  • ۶۰ گرم خلال بادام
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن یا کره

دستور تهیه دسر موز سرخ‌کرده با عسل

این دسر از کشور چین است و به صورت گرم سرو می‌شود. چون موز و عسل به کار رفته، نیازی به شکر ندارد.
ابتدا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید.
سپس تخم‌مرغ را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شود.
این مایع باید به غلظت ماست باشد.
اگر خیلی سفت بود، می‌توانید کمی آب اضافه کنید.
مایع را به مدت 30 دقیقه در جای خنک قرار دهید.
موزها را پوست کنده و به قطعات کوچکی تقسیم کنید. سپس آن‌ها را در مایع زده و در روغن داغ سرخ کنید.
حدود 4 تا 5 دقیقه برای سرخ شدن زمان لازم است.
پس از سرخ شدن، موزها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. قبل از اینکه خنک شوند، عسل را روی آن‌ها بریزید و با خلال بادام سرو کنید.

نکات تهیه موز سرخ‌شده

بعد از سرخ شدن موزها، کمی پودر دارچین روی آن‌ها بپاشید و سرو کنید. می‌توانید موز سرخ‌شده را با بستنی نیز سرو کنید. این دسر را به‌عنوان میان‌وعده یا دسر می‌توانید تهیه کنید. برای تهیه این میان‌وعده، بهتر است از موزهای رسیده اما سفت استفاده کنید. همچنین می‌توانید موزهای حلقه‌حلقه شده را در کره و شکر و کمی پودر دارچین تفت بدهید، که در این روش نیازی به درست کردن خمیر نیست. موز سرخ‌شده به این روش را می‌توانید با بستنی، ماست میوه‌ای، اوت میل، فرنچ تست و پنکیک سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل