“`html
دستور تهیه گوشت قالبی (میت لوف)
میت لوف یکی از غذاهای محبوب و سادهی آمریکایی است که به وضوح پایهاش از گوشت تهیه میشود. با ما همراه باشید.
دستور تهیه میت لوف (گوشت قالبی) مرحله به مرحله
مواد لازم برای تهیه میت لوف
- ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۳/۴ پیمانه شیر
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۳/۴ پیمانه پودر نان یا پودر سوخاری
- ۱ عدد پیاز متوسط
- نصف قاشق چایخوری اورگانو (پونه کوهی) در صورت تمایل
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس سیر
- ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
- ۱/۳ پیمانه سس گوجه فرنگی
- ۲۰ گرم کره
- ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
دستور تهیه ی گوشت قالبی
- ابتدا پیاز را ریز خرد کنید یا رنده کنید. اگر پیاز را رنده کردید، نیازی به گرفتن آب آن نیست.
- حالا باقی مواد یعنی گوشت چرخ کرده، تخممرغ، شیر، پودر سوخاری یا پودر نان، اورگانو (در صورت تمایل)، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید. دقت کنید که پودر سوخاری را انتخاب کنید که دوست دارید زیرا طعم آن در میت لوف محسوس است.
- مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- کف قالب را چرب کنید و مایهی میت لوف را در آن بریزید و فشار دهید تا سطح آن صاف شود.
- برای تهیه سس، کره و سیر را کمی تفت دهید تا بوی سیر آزاد شود، اما سیر نباید سرخ شود.
- حالا سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه دیگر تفت دهید.
- در نهایت ریحان خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا سس آماده است.
- سس را بهطور یکنواخت روی سطح مایه بریزید و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در فر که از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، بگذارید تا گوشت خوب بپزد.
- حالا میت لوف خوشمزهتان آماده است! آن را برش بزنید و نوش جان کنید. پیشنهاد میکنم حتماً آن را با پوره سیبزمینی امتحان کنید…
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی