بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه میگو بندری (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه میگو بندری

میگو بندری یکی از غذاهای خوشمزه و ساده شهر بوشهر است. بیایید مراحل تهیه این غذای خوشمزه را با هم یاد بگیریم.

مواد لازم برای ۴ نفر

میگو ۵۰۰ گرم
سیب‌زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

نحوه درست کردن میگو بندری

مرحله اول

برای تهیه میگو بندری، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس سیب‌زمینی‌های خرد شده را با آب سرد بشویید و با یک دستمال خشک کنید. حالا یک تابه را روی گاز بگذارید و گاز را روشن کنید.

مرحله دوم

مقداری روغن داخل تابه بریزید و منتظر بمانید تا داغ شود. سپس سیب‌زمینی‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید تا سرخ شوند. وقتی سیب‌زمینی‌ها سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون بیاورید.

مرحله سوم

در مرحله بعد، پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی نازک برش بزنید. پیازهای خلالی شده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس کمی روغن و زردچوبه به پیازها اضافه کنید و بگذارید تا پیازها نرم شوند.

مرحله چهارم

حبه‌های سیر را ریز رنده کرده و کمی تفت دهید. سپس میگوها را به تابه اضافه کنید و بگذارید بخوبی سرخ شوند. بعد از آن، رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله پنجم

رب گوجه‌فرنگی را خوب سرخ کنید و سپس سیب‌زمینی‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. اکنون می‌توانید این غذای خوشمزه را با برنج سرو کنید یا در ساندویچ استفاده کنید.

مرحله ششم

نکته: طعم‌دار کردن میگو قبل از سرخ کردن اختیاری است. اگر وقت دارید، می‌توانید برای طعم بهتر، میگو را با مواد دلخواه خود طعم‌دار کنید.

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل