طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی
میگو منبع خوبی از ویتامینها و مواد معدنی است، مثل ویتامین A و B، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و پروتئین. این مواد به حفظ سلامتی بدن کمک میکنند و مزایایی مانند کاهش خطر حمله قلبی و سکته، جلوگیری از سرطان، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت بینایی، رفع کمخونی، کمک به تناسب اندام و کاهش وزن و استحکام استخوانها دارند. میتوانید میگو پلو اسپانیایی را به راحتی و در مدت کوتاهی در خانه تهیه کنید و از طعم و فواید آن لذت ببرید.
از دیگر غذاهای خوشمزه میتوان به پلو بخارا، پلو مرغ و قارچ، گردو پلو، پلو گوشت مکزیکی، ونوشک پلو، پلو کدو حلوایی و پلو لیموزین اشاره کرد.
مواد لازم :
برنج: ۳ پیمانه
میگو: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمهای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
نخود فرنگی: نصف فنجان
گوجه فرنگی: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
هویج: ۱ عدد
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
گام 2: سپس فلفل دلمهای خرد شده، گوجه فرنگی، هویج، سیر و ادویهها را اضافه کرده و مواد را سرخ کنید.
گام 3: در آخر میگوها، نخود فرنگی و جعفری را اضافه کرده و کمی تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.
گام 4: برنج را به صورت آبکش آماده کنید.
گام 5: در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک نان برای تهدیگ بگذارید.
گام 6: مواد برنج و مخلوط میگو را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید تا تمام شود.
گام 7: درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.