بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه نان میوه ای ساده و فوری بدون خمیر مایه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه نان میوه ای ساده و فوری بدون خمیر مایه

نان میوه‌ای یکی از نان‌ها و خمیرها است که بسیار خوشمزه می‌باشد. این نان را می‌توان با میوه‌های خشک تهیه کرد و به شکل‌های مختلف درست کرد. نان میوه‌ای نرم و لطیف است.

مواد لازم برای تهیه نان میوه‌ای با پنیر خامه‌ای

پنیر خامه‌ای یا پنیر کاتیج ۳۰۰ گرم
تخم‌مرغ ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل پودری ۸ گرم
نمک نوک قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۸۰ گرم
آرد ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۸ گرم
مربای پرتقال یا مارمالاد ۳۳۰ گرم
میوه خشک به مقدار دلخواه

دستور تهیه نان میوه‌ای خوشمزه با میوه خشک

مرحله اول: آماده‌سازی

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس با استفاده از یک ترازو خانگی، مواد را وزن کنید. بهتر است از ترازو استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در مرحله بعد، در یک کاسه تخم‌مرغ را همراه با نمک، شکر و وانیل بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا مخلوط شود. سپس پنیر خامه‌ای و روغن مایع را اضافه کنید و با همزن برقی مجدد هم بزنید تا مواد یکدست شود.

مرحله سوم: تهیه نان میوه‌ای

مخلوط آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. خمیر را در کاسه به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم شود. می‌توانید از میکسر نیز استفاده کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و قسمت اول را با وردنه به شکل مستطیلی به ضخامت نیم سانت باز کنید. مارمالاد را به شکل نامنظم روی خمیر بریزید. سپس خمیر را رول کنید. با چاقوی تیز، از وسط برش دهید و هر سمت را روی سمت دیگر بگذارید تا پیچ بخورد.

مرحله چهارم: پخت نان میوه‌ای

برای قسمت دوم هم همین کار را انجام دهید. سپس هر دو قسمت را در قالبی چرب شده قرار دهید و میوه‌های خشک را روی آن بگذارید و با دست فشار دهید تا بچسبند. می‌توانید تکه‌های کره سرد را روی خمیر بگذارید یا کمی کره آب شده را با برس روی خمیر بکشید. سپس در فری که ۲۰ دقیقه قبل گرم شده، با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان!

منبع: پارسی دی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل