“`html
دستور تهیه نان گولاچ خوشمزه و خانگی به روش سنتی
این شیرینی خوشمزه و تازه، طعم و عطر فوقالعادهای دارد و طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. شما میتوانید مقدار مواد را مطابق سلیقه خود تغییر دهید. اگر دوست دارید شیرینیاش بیشتر شود، میتوانید مقداری شکر و پودر قند را افزایش دهید.
برای عطر بهتر، میتوانید به جای ادویه زردچوبه، کمی گلاب و زعفران اضافه کنید. این نان خوشمزه را میتوانید با چای یا قهوه برای صبحانه بخورید یا با شربت در عصرانه میل کنید.
از دیگر شیرینیهای محلی و خوشمزه میتوان به ماکارون، مارزیپان، لوکوم، کوکی ردولوت، کروسان شکلاتی و کوکی با شکلات چیپسی اشاره کرد.
دستور تهیه گولاچ کلوچه سنتی و خوشمزه سمنانی ها
مواد لازم :
آرد: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن: نصف پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند: به مقدار لازم
مراحل پخت
گام 1: ابتدا در یک کاسه، خمیر مایه و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
گام 2: سپس یک پیمانه شیر ولرم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر مایه فعال شود.
گام 3: در یک ظرف دیگر، باقی شیر، تخم مرغ، شکر و زردچوبه را بریزید و ترکیب کنید.
گام 4: آرد را نصف کنید و با خمیر مایه در ظرف جداگانه مخلوط کنید.
گام 5: در ظرف دیگری، باقی آرد را با روغن مخلوط کرده و ورز دهید.
گام 6: سپس مخلوط خمیر مایه را به مواد آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
گام 7: در آخر، مخلوط تخم مرغ را به مواد آرد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
گام 8: روی ظرف مخلوط آرد را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت استراحت دهید.
گام 9: روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید.
گام 10: سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده ورز دهید و با وردنه باز کنید.
گام 11: با قالب دلخواه، خمیر را برش بزنید و آماده کنید.
گام 12: در یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
گام 13: سپس گولاچهای برش زده شده را در ماهیتابه سرخ کنید.
گام 14: بعد از سرخ شدن، آنها را با دارچین و پودر قند تزئین کنید.