بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه نیمرو ابری مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه نیمرو ابری مرحله به مرحله

تخم مرغ یکی از مواد غذایی است که می‌توان به روش‌های مختلفی آن را پخت. از جمله آب پز، نیمرو، املت و استفاده در غذاهای متفاوت. نیمرو ابری یک روش جدید و جالب برای درست کردن تخم مرغ است. این نوع نیمرو فقط نحوه آماده‌سازی‌اش متفاوت است و مواد خاص دیگری ندارد. حتماً یک بار امتحانش کنید تا صبحانه‌ای زیبا و خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
تخم مرغ 2 عدد
گوجه گیلاسی 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم

تخم مرغ به خاطر داشتن پروتئین زیاد، در وعده غذایی افراد به ویژه کودکان و ورزشکاران بسیار مفید است. روش‌های مختلف پخت آن از جمله آب پز، نیمرو و املت، آن را به یک ماده غذایی محبوب تبدیل کرده است. یکی از این روش‌ها، تهیه نیمرو ابری است که به دلیل شکل ظاهری جذابش مورد توجه قرار دارد. در ادامه، مروری بر نحوه تهیه این نیمرو خواهیم داشت. با ما باشید.

دستور تهیه نیمرو ابری خانگی

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می‌کنیم: ابتدا تخم مرغ را با احتیاط باز کنید و زرده را از سفیده جدا کنید.
روغن را در ماهیتابه داغ می‌ریزیم: ماهیتابه را گرم کنید و روغن را به طور مساوی در آن پخش کنید.
سفیده تخم مرغ را هم می‌زنیم: با استفاده از همزن برقی یا دستی، سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کمی پف کند و فرم بگیرد.

سفیده تخم مرغ را در ماهیتابه می‌ریزیم: پس از آماده شدن سفیده، آن را در ماهیتابه بریزید و با قاشق وسط آن را کمی فرورفتگی ایجاد کنید.
زرده تخم مرغ را اضافه می‌کنیم: الزامیست زرده تخم مرغ را در قسمتی که فرورفتگی ایجاد کردید بریزید.
نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم: مقداری نمک و فلفل به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.

درب ماهیتابه را می‌بندیم تا بپزد: هر اندازه نیمرو که نیاز دارید به همین روش درست کنید و درب ماهیتابه را بگذارید تا بپزد. شما می‌توانید زرده را به دلخواه به صورت نرم یا سفت بپزید.
نیمروی ابری را سرو می‌کنیم: نیمرو را در ظرف دلخواه بکشید و با پنیر پارمزان، گوجه و پیازچه تزیین کنید و سرو نمایید.

منبع : آرسس شف

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل